Connect with us

Αθλητισμός

LIVE: Παναχαϊκή-Χανιά 2-1 (Τελικό)

Published

on

Δείτε LIVE μέσω του gnomip.gr την εξέλιξη αγώνα, ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τα Χανιά, αγώνας που διεξάγεται στο γήπεδο Αγυιάς για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα 2. Στην επιμέλεια της ιστοσελίδας είναι ο Τάσος Αγγελόπουλος.

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι.

Σέντρα του Νίλι κεφαλιά του Κόλα για λογαριασμό των Χανίων μπλόκαρε ο Κολοβούρης.

12΄Δοκάρι:  Σουτ του Κόλα έξω από την περιοχή η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι κι “έσκασε” έξω από την εστία ευτυχώς για την Παναχαϊκή.

15΄ Από πλάγια θέση ο Μάναλης έκανε το σουτ η μπάλα πέρασε άουτ.

18΄ Ο Ζέκοφ πήγε να κάνει τη ζημιά στα Χανιά με απευθείας κόρνερ, αλλά ο Καλογεράκης ήταν σε ετοιμότητα κι έδιωξε με τον Πέρεζ στη συνέχεια να κάνει ανάποδο ψαλίδι.

23΄ ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Κατσουρρί, έξω ο Νίκολιτς.

35΄ Ο Πατρινός έκλεψε την μπάλα από τον Μπάτζιο στην άμυνα των Χανίων, βγήκε στην αντεπίθεση και μόνος απέναντι από τον Καλογεράκη το έχασε, καθώς ο γκολκίπερ απόκρουσε σε κόρνερ ανεκμετάλλευτο.

Λήξη α ημιχρόνου: Παναχαϊκή-Χανιά 0-0. 

Β Ημίχρονο 

46΄ ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Σερβιλάκης, εκτός ο Σιλά.

46΄ ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Μιούλερ, έξω ο Τσορνομάζ.

50΄ ΓΚΟΛ: Πλασέ του Μάναλη, ύστερα από ασθενή απόκρουση του Κολοβούρη σε σουτ του Τσέλιου 0-1.

60΄ΓΚΟΛ: Σέντρα του Μασούρα μέσα στην περιοχή των Χανιών, ο Πατρινός την κατάλληλη στιγμή, έκανε την προβολή και ισοφάρισε σε 1-1.

64΄ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Μπόονεν εκτός ο Πέρεθ.

64΄ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Τραορέ, έξω ο Νάστος.

71΄ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Μανουσάκης, εκτός ο Κόλα.

71΄ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Μάνος, έξω ο Ελευθεριάδης.

78΄ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Γαϊτανίδης, εκτός ο Ζέκοφ.

85΄ ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Χριστόπουλος, έξω ο Πατρινός.

85΄ ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα  ο Πετράτος, εκτός ο Λιοφάγος.

87΄ ΓΚΟΛ: Ο Γαϊτανίδης, εκτέλεσε το φάουλ ο Μπαρέ έκανε την κεφαλιά η μπάλα βρήκε το δοκάρι ο ίδιος πήρε το ριμπάουντ και με σουτ έγραψε το 2-1.

Λήξη αγώνα: Παναχαϊκή-Χανιά 2-1. Κύριες και κύριοι καλό σας βράδυ. 

Ο Αναστάσιος Γιαννούκας του συνδέσμου διαιτητών Δωδεκανήσου, θα διευθύνει την αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τα Χανιά. Βοηθούς θα έχει τους Δημήτριο Λιόντο (Ηπείρου), Αθανάσιο Θανασιά (Ηπείρου). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ιωάννης Ρούτσης Κορίνθου. Παρατηρητής διαιτησίας ο Σοφιανός Μαρανός Αθηνών.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ι. Τάτσης): Κολοβούρης, Λιοφάγος (85΄Πετράτος), Καραγιάννης, Μπαρέτ, Νάστος (64΄Τραορέ), Ζαμόρα, Προύντζος, Πατρινός (85΄Χριστόπουλος), Μασούρας, Ζέκοφ (78΄Γαϊτανίδης), Πέρεθ (64΄Μπόονεν).

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Μικές, Μπόονεν, Χριστόπουλος, Γαϊτανίδης, Αλίμπε, Γρηγορόπουλος, Πετράτος, Τραορέ. Κατσαϊτης.

ΧΑΝΙΑ (Ι. Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Νίκολιτς (23΄λ.τρ. Κατσουρρί), Σιλά (46΄Σερβιλάκης), Τσορνομάζ (46΄Μιούλερ), Νίλι, Τσέλιος, Κόλα (71΄Μανουσάκης), Ελευθεριάδης (71΄Μάνος), Μάναλης.

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Πενταράκης, Σερβιλάκης, Κατσουρρί, Σέχου, Παναιώτου, Μιούλερ, Μανουσάκης, Μπουρσέλης, Μάνος.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement