Connect with us

Παναχαϊκή

Ακόμα μια γιορτή στην Αγυιά

Published

on

 

O κόσμος θα είναι η δύναμη της Παναχαϊκής και στο αυριανό εντός έδρας ματς με την Ηλιούπολη

 

Η Παναχαϊκή μπαίνει στην τελική ευθεία για το ματς-κλειδί της 17ης αγωνιστικής της Super League 2 με αντίπαλο την Ηλιούπολη στο γήπεδο της Αγυιάς.

Ένα παιχνίδι που με νίκη οι κοκκινόμαυροι αποφεύγουν στην ουσία οριστικά τον απ’ ευθείας υποβιβασμό και εν συνεχεία θα διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να μπουν στα μπαράζ με την καλύτερη δυνατή βαθμολογία.

Όμως πριν φτάσουμε εκεί οι «πολεμιστές» του Γιάννη Τάτση πρέπει να παλέψουν για να κάμψουν την αντίσταση της Ηλιούπολης, μιας ομάδας που δεν είναι καθόλου εύκολη και αυτό το δείχνει η βαθμολογική της θέση.

ΕΧΕΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ

Ο κόσμος θα είναι στο πλευρό της μεγάλης κυρίας και σίγουρα αναμένεται πιο πολύς από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Η Παναχαϊκή λοιπόν μπορεί να πάρει μια ακόμα νίκη καθώς έχει τέσσερις πολύ καλούς συμμάχους. Ο ένας είναι η ψυχολογία των παικτών που πραγματικά είναι καλύτερη από ποτέ. Ο δεύτερος ακούει στο όνομα Γιάννης Τάτσης, ο οποίος σε κάθε παιχνίδι πέραν του ότι έχει διαβάσει- μελετήσει καλά τον αντίπαλό του, στην σκακιέρα είναι πολύ καλός παίκτης και φαίνεται εκ του αποτελέσματος. Ο τρίτος είναι ο κόσμος που δεν αφήνει λεπτό τους κοκκινόμαυρους να «αποκοιμηθούν» εντός του αγωνιστικού χώρου και με τα συνθήματα του τούς σπρώχνει προς την νίκη. Και ο τελευταίος είναι η βαριά φανέλα αυτής της ομάδας που μέσα στην Αγυιά κάνει τους αντιπάλους της να χάνουν ύψος και πόντους…

ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ, ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ

Η «καραμέλα» του πρώην προπονητή Σούλη Παπαδόπουλου ότι αγαπάει την Παναχαϊκή φάνηκε και από την προσφυγή που έκανε στον σύλλογο με το που έφυγε από την ομάδα. Και δεν αναφερόμαστε στο ότι δεν έπρεπε να πάρει τα δεδουλευμένα του, κάθε άλλο, αλλά ο τρόπος που έγινε έδειξε την αγάπη του στην Παναχαϊκή γιατί πολύ απλά αυτές οι προσφυγές είναι κατά της ΠΑΕ και όχι κατά συγκεκριμένων προσώπων.

Όπως και να έχει ο Σούλης Παπαδόπουλος θα κοιτάξει τη δική του καμπούρα και θα έρθει να «χτυπήσει» το παιχνίδι χωρίς συναισθηματισμούς. Και καλά θα κάνει, αυτός είναι ο ρόλος ενός προπονητή, οι κοκκινόμαυροι όμως δεν πρέπει να του ικανοποιήσουν της επιθυμίες, κερνώντας τον μια ήττα μέσα στην Αγυιά.

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Ένα ακόμα παιχνίδι θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το κανάλι της Super League 2. Αυτό σημαίνει όποιοι φίλοι της ομάδας δεν καταφέρουν να δώσουν το «παρών» στην Αγυιά θα μπορέσουν να το παρακολουθήσουν διαδικτυακά.

 

ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Εκτός με Ατρόμητο η Κ15

Ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι θα δώσει σήμερα η Κ15 της Παναχαϊκής καθώς αντιμετωπίζει για την 11η αγωνιστική της Super League 2 τον Ατρόμητο Αθηνών.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Λαϊκό Στάδιο Αγ. Ιεροθέου στις 12:30 μ.μ.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement