Connect with us

Παναχαϊκή

Με τον κόσμο στο πλευρό της για να ντουμπλάρει τις νίκες

Published

on

 

Η Παναχαϊκή υποδέχεται σήμερα (3μ.μ.) στην Αγυιά την Ηλιούπολη με στόχο την τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα

 

Πανέτοιμη είναι η ομάδα της Παναχαϊκής να φιλοξενήσει την Ηλιούπολη για την 17η αγωνιστική της Super League2.

To συγκρότημα του Γιάννη Τάτση δείχνει πανέτοιμο για να πάρει την 3η νίκη στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας, μια νίκη που θα τον απομακρύνει αρκετά από την τελευταία θέση που οδηγεί στον απ’ ευθείας υποβιβασμό. Μάλιστα όπως αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ με συνδυασμό αποτελεσμάτων η Παναχαϊκή μπορεί να αναρριχηθεί ακόμα και στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΜΕ 22 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Μετά την πρωινή προπόνηση ο Γιάννης Τάτσης ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές. Σε αυτή νέο πρόσωπο είναι ο νεοαποκτηθέντας Οικονομάκης αλλά και ο Τόμας.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Κολοβούρη, Οικονομάκη, Μασούρα, Μπαρέ, Ζαμόρα, Τραορέ, Καραγιάννη, Προύτζο, Γαϊτανίδη, Νάστο, Πατρινό, Χριστόπουλο, Αλίμπε, Μπόονεν, Πέρεθ, Πετράτο, Γρηγορόπουλο, Λιοφάγο, Ζέκοφ, Ολιβέιρα, Μπετοσβίλι και Τόμα.

Εκτός έμειναν οι Μούλντερ (τιμωρημένος), Μπαξεβάνος (τραυματίας), Ιατρούδης (τραυματίας), Σμάλης, Κυρσανίδης, Τσάκνης, Γαλαριώτης, Μάριος και Λευτέρης Μικές και Κατσαϊτης.

 ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

Με επιτυχία εξελίχθηκε η προπώληση των εισιτηρίων στο stand που είχε στηθεί από την ΠΑΕ στην Ρήγα Φεραίου. Αρκετοί φίλοι της ομάδας προμηθεύτηκα το εισιτήριο τους για τον σημερινό αγώνα κόντρα στην Ηλιούπολη με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έφυγαν σχεδόν όλα τα εισιτήρια.

Η ΠΑΕ έμεινε ικανοποιημένη από την προσέλευση του κόσμου ενώ στο «περίπτερο» της Παναχαϊκής βρισκόταν και η υπεύθυνη του τμήμα μάρκετινγκ, Νέλλη Πεφάνη.

ΘΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή στον σημερινό αγώνα με την Ηλιούπολη και συγκεκριμένα στην ανάπαυλα της αναμέτρησης θα τιμήσει τον Χρήστο Τουντόπουλο που πρόσφατα έφυγε από την ζωή, για την προσφορά του και την ανιδιοτελή αγάπη που είχε για τον κοκκινόμαυρο σύλλογο.

ΓΝΩΡΙΜΟΣ Ο ΡΕΦΕΡΙ

Ο Γεώργιος Μπαλαχούτης του συνδέσμου διαιτητών Πειραιά, θα είναι ο διαιτητής που θα διευθύνει την αναμέτρηση της Παναχαϊκής με την Ηλιούπολη. Ενας γνώριμος ρέφερι στους φιλάθλους της κοκκινόμαυρης ομάδας καθώς είχε διευθύνει την περσινή αναμέτρηση (20ή αγωνιστική) που είχε διεξαχθεί στις 20 Απριλίου του 2023 ανάμεσα σε Παναχαϊκή-Ηλιούπολη που έληξε ισόπαλη με 2-2.

Βοηθούς θα έχει τους Νικόλαο Μανούρα (Δυτ. Αττικής), Χρήστο Μπάλα (Τρικάλων). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Βασίλειος Στάμος (Ηλείας). Παρατηρητής διαιτησίας ο Γρηγόρης Πάνου (Αιτωλοακαρνανίας).

Αναλυτικά οι ορισμοί έχουν ως εξής:

ΣΗΜΕΡΑ

Παναχαϊκή-Ηλιούπολη, Μπαλαχούτης (Πειραιώς)

Χανιά-Καλλιθέα, Παπαδοπούλου (Μακεδονίας)

(15:45): Διαγόρας – Τηλυκράτης, Μπακογιάννης (Αθηνών)

ΔΕΥΤΕΡΑ (5/2)

(15:00): Αιγάλεω-Παναθηναϊκός Β, Κόκκινος (Χαλκιδικής)

(16:00, Action 24): Καλαμάτα-Ιωνικός, Τσέτσιλας (Καστοριά)

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement