Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Εφυγε ο “Πρόεδρος” Γρηγόρης Τζιτζογλάκης – ΦΩΤΟ

Published

on

Δυσαναπλήρωτο κενό άφησε σε ολόκληρη τη Βουπρασία, ο Γρηγόρης Τζιτζογλάκης, που έφυγε στα 75 του χρόνια από τη ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη την Νέα Μανολάδα, χωριό από το οποίο καταγόταν και σε αυτό είχε προσφέρει τα μέγιστα τόσο στον αθλητισμό όσο και στην αυτοδιοίκηση.

Ο Γρηγόρης Τζιτζογλάκης, άφησε πίσω του μεγάλη παρακαταθήκη στο Ηλειακό ποδόσφαιρο καθώς υπήρξε για είκοσι χρόνια στη διοίκηση της ομάδας «Δόξα» Νέας Μανολάδας ενώ για μια τουλάχιστο δεκαετία είχε διατελέσει και πρόεδρος των «Αετών».

Όλοι μιλούν για έναν πολύ καλό άνθρωπο, με ισχυρή παρουσία και στην αυτοδιοίκηση και στον αθλητισμό, η απώλεια του οποίου, δημιούργησε ένα μεγάλο κενό.

Η είδηση ότι ο «Πρόεδρος», όπως ήταν το προσωνύμιο του, «πέταξε στους ουρανούς σαν Αετός», βύθισε στην θλίψη όλη την Βουπρασία, όπου φίλοι και γνωστοί του είπαν το τελευταίο αντίο την περασμένη Δευτέρα το μεσημέρι.

Ο «Πρόεδρος», όμως θα βρίσκεται πάντα δίπλα τους και όλοι θα τον θυμούνται με συγκίνηση για τα όσα κατάφερε σε ένα μικρό χωριό όπως η Νέα Μανολάδα, στο μικρό καφέ που φέρει το προσωνύμιό του στην περιοχή.

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Εφυγε ο "Πρόεδρος" Γρηγόρης Τζιτζογλάκης - ΦΩΤΟ

Ροή ειδήσεων

Advertisement