Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Ετοιμάζεται για μια ακόμη μάχη

Published

on

 

Η Παναχαϊκή συνεχίζει στον χώρο του Πανεπιστημίου την προετοιμασία της ενόψει Νεάπολης

 

Για μια ακόμα σκληρή μάχη ετοιμάζεται η Παναχαϊκή καθώς την Κυριακή (11/2) φιλοξενείται για την 18η αγωνιστική της Super League 2 στη Νίκαια από τον τοπικό Ιωνικό.

Ένα παιχνίδι φυσικά πολύ δύσκολο καθώς το συγκρότημα του Δημήτρη Σπανού βρίσκεται στην 4η θέση με 29 βαθμούς και θέλει πάση θυσία τη νίκη.

Το ίδιο ισχύει και για την Παναχαϊκή η οποία εκεί που πήγε να ξεφύγει για τα καλά από την τελευταία θέση μετά την απρόσμενη εντός έδρας ήττα από την Ηλιούπολη επέστρεψε ουραγός στην βαθμολογία.

Το θετικό σε όλο αυτό είναι ότι οι διαφορές της τελευταίας θέσης (12η) με την 8η που κατέχει ο Ολυμπιακός με 18 βαθμούς είναι ελάχιστη.

Η Παναχαϊκή πρέπει να βρει ξανά τα πατήματά της εντός των γραμμών και να διεκδικήσει οποιοδήποτε αποτέλεσμα στην Νίκαια πλην αυτό της ήττας. Μπορεί να τα καταφέρει, αλλά χρειάζεται καθαρό μυαλό, πάθος και ψυχή.

Η χθεσινή προπόνηση όπως και η σημερινή θα διεξαχθεί στον χώρο του Πανεπιστημίου ενώ πέρα από τα γνωστά προβλήματα ο Τάτσης δεν αντιμετωπίζει κάποιο νέο απρόοπτο.

Εκτός θα είναι ο τιμωρημένος Νάστος, ο Μπαξεβάνος αλλά και ο Ιατρούδης οι οποίοι είναι τραυματίες. Όσο αφορά την θέση Νο1 πολύ πιθανόν είναι ο Τάτσης να επιλέξει το νέο απόκτημα, τον Οικονομάκη ο οποίος είναι πιο έμπειρος από τον Μικέ.

ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ

Η διοίκηση προσπαθεί να τονώσει το ηθικό της ομάδας και μετά την συνάντηση που είχαν σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης χθες οι κοκκινόμαυροι ποδοσφαιριστές γευμάτισαν σε πιτσαρία της περιοχής.

WEISS: ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ

Ο ένας εκ των μετόχων o Jared Weiss βρισκόταν και ο ίδιος την Τρίτη το βράδυ στην συνάντηση των κοκκινόμαυρων σε ξενοδοχείο της πόλης και μάλιστα τους μίλησε αναφέροντας ότι παρακολουθεί την ομάδα και από την Αμερική. Ότι νοιώθει περήφανος γι’ αυτούς και θα έρθει ξανά στην Ελλάδα πριν από τους αγώνες μπαράζ ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για την παραμονή της ομάδας.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ Ο ΡΕΦΕΡΙ

Ο Βασίλειος Στάμος του συνδέσμου διαιτητών Ηλείας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση Ιωνικός-Παναχαϊκή, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Νεάπολης την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στις 15:00 για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα 2.

Βοηθούς θα έχει τους Ιωάννη Καραλή (Ηλείας), Χρήστο Μητροφάνη (Αθήνας). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Νικόλαος Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας). Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Χαράλαμπος Κωστούδης (Μακεδονίας).

Αναλυτικά οι ορισμοί των διαιτητών έχουν ως εξής:

ΚΥΡΙΑΚΗ (11/2-15:00)

Ιωνικός-Παναχαϊκή, Βασίλειος Στάμος (Ηλείας)

Παναθηναϊκός Β-Χανιά, Τζαμουτζαντώνης (Χίου)

Διαγόρας Ρόδου-Ολυμπιακός Β, Μαχαίρας (Αθήνας)

Γιούχτας-Αιγάλεω, Μόσχου (Λασιθίου)

Τηλυκράτης-Καλαμάτα, Αλέξανδρος Φωκάς (Αχαΐας)

ΔΕΥΤΕΡΑ (12/2- 16:00)

Καλλιθέα-Ηλιούπολη (Action 24), Μανούχος (Αργολίδας)

 

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ

Οι αντιδράσεις έφεραν αλλαγή

Ο Τηλυκράτης όπως ήταν αναμενόμενο δεν άφησε το παιχνίδι στην τύχη του βγάζοντας ανακοινώσεις κατά αυτής της απόφασης (να διεξαχθεί το παιχνίδι στην Πάτρα) από την διοργανώτρια αρχή ενώ προσκόμισε και έγγραφο με το οποίο αποκαλύπτει ότι το γήπεδο της Αγυιάς παραχωρήθηκε στις 6/2. Η ερασιτεχνική στην οποία ανήκει το γήπεδο μετά την αντίδραση των οπαδών της Παναχαϊκής Nortenos έστειλε επιστολή στην SL2 παίρνοντας πίσω το παραχωρητήριο. Οπότε αυτό που αναμένεται είναι να οριστεί εκ νέου το παιχνίδι του Τηλυκράτη με την Καλαμάτα.

«ΣΦΥΡΙΖΕΙ» Ο ΦΩΚΑΣ

Το παιχνίδι ανάμεσα στην Τηλυκράτη και την Καλαμάτα ορίστηκε να το διευθύνει ο Αχαιός ρέφερι Αλέξανδρος Φωκάς. Βοηθοί του θα είναι οι Θεόφιλος Μωυσιάδης (Ηπείρου), Ρουσλάν Ισακοβίδης (Λακωνίας) ενώ 4ος θα είναι ο Δημήτριος Μπεκιάρης (Κορίνθου).

Ροή ειδήσεων

Advertisement