Connect with us

Ελλάδα

Την Τρίτη η συνάντηση Μητσοτάκη με τους αγρότες

Published

on

Για την προσεχή Τρίτη ορίστηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με τους αγρότες, όπως έκανε γνωστό, σήμερα, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Δημήτρης Τσιόδρας.

Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά κυβερνητικές πηγές, η συνάντηση του πρωθυπουργού με τους εκπροσώπους των αγροτών στο Μέγαρο Μαξίμου θα γίνει την Τρίτη στις 12:00, καθώς τη Δευτέρα ο Πρωθυπουργός επιστρέφει από το Βελιγράδι. Αναμένεται η γνωστοποίηση από πλευράς των αγροτών των 10 εκπροσώπων που θα προσέλθουν στη συνάντηση.Κυβερνητικές πηγες λένε ότι αναμένεται μόνο η γνωστοποίηση από πλευράς των αγροτών των 10 εκπροσώπων που θα συμμετέχουν.

Η παραπάνω κίνηση έρχεται στον απόηχο της χθεσινής δήλωσης του Μάκη Βορίδη, πως το ραντεβού του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους αγρότες δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά τη Δευτέρα, γεγονός που δημιούργησε αναστάτωση στα μπλόκα των αγροτών.

Και αυτό διότι, κατά τη διάρκεια της χθεσινής ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης είχε πει ότι ο πρωθυπουργός φέρεται διατεθειμένος να δει τους αγρότες από τη Δευτέρα.

in.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement