Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Θέλει τη νίκη στο ντέρμπι με τη Ρόδο 

Published

on

 

Με στόχο να πάρει ένα ακόμη τρίποντο (το έκτο κατά σειρά) θα προσπαθήσει σήμερα (15:00) ο Παναιγιάλειος, υποδεχόμενος στο γήπεδο Αβύθου τη Ρόδο για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας (3ος όμιλος), προκειμένου να αναρριχηθεί πιο πάνω στον βαθμολογικό πίνακα. Ένα παιχνίδι αρκετά δύσκολο, καθώς και η φιλοξενούμενη ομάδα έχει τον ίδιο στόχο, οπότε και θεωρείται ντέρμπι.

Ο προπονητής Νίκος Μανούρας, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης δεν θα έχει στην διάθεσή του, τον τραυματία Χρήστο Κοντοχρήστο, αντίθετα επιστρέφει ο Ανδρέας Τσίπρας, αλλά και ο Σταύρος Κίτος, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Στην αντίπερα όχθη αυτή της Ρόδου, όπου προπονητής των πράσινων είναι ο γνώριμος Νίκος Κουρμπανάς, ο οποίος πιθανόν να στερηθεί τις υπηρεσίες του Αντριάνο Τρόκα που ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Στο μεταξύ, ο Βασίλειος Τσάκαλης του συνδέσμου διαιτητών Ηλείας θα διευθύνει την αναμέτρηση του Παναιγιάλειου με τη Ρόδο. Βοηθούς θα έχει τους Κωνσταντίνο Καλαμπόκη (Αιτωλοακαρνανίας), Χρήστο Τάκο (Αιτωλοακαρνανίας). Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Ιωάννης Δελφάκης (Κορίνθου).

Τα άλλα παιχνίδια της ίδιας αγωνιστικής, ορίστηκαν να τα διευθύνουν οι εξής διαιτητές: (11:30): ΑΟ Πυλίου Κω-ΑΕ Μύκονος: Δαμιανάκης (Πειραιά). (13:30): Βύζας Μεγ.-Ελλάς Σύρου: Τριγάζης (Αν. Αττικής). (15:00): Μαρκό-Παναργειακός: Λαθύρης (Πειραιά). Ερμιονίδα-Παμβουπρασιακός: Γιανναράκης (Πειραιά). Ιαλυσός-Θύελλα Ραφ.: Καπίρης (Αθηνών). ΑΕ Μεσολογγίου-Πανελευσινιακός: Αντωνιάδης (Κεφαλληνίας/Ιθάκης). Αστέρας Βάρης-Κόρινθος: Νικόλαος Χρονάς (Αχαϊας). Εράνη Φιλ.-ΑΕΡ Αφάντου: Τριανταφύλλου (Αργολίδας). Τέλος σε τριπλή αποδέσμευση προχώρησε η Μαρκό. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Παρελθόν από την ομάδα μας αποτελούν οι ποδοσφαιριστές Γιώργος Σταμάτης, Παρασκευάς Νομικός και Αντρέας Χριστόπουλος».

Τ. Αγγ.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement