Connect with us

Παναχαϊκή

Λαβωμένη μεν, με πίστη δε κόντρα στον Ιωνικό

Published

on

 

Η Παναχαϊκή θα επιδιώξει να πάρει θετικό αποτέλεσμα σήμερα (3μ.μ.) στην Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό

Δεν πάει και όπου βγει η Παναχαϊκή καθώς ο στόχος της ομάδας είναι πάντα να παίρνει τη νίκη. Αυτό εξάλλου το έχει αποδείξει σε αρκετά παιχνίδια απέναντι στα μεγάλα φαβορί όπως Καλλιθέα, Χανιά, Ιωνικό κτλ.

Δεν υπάρχει κανένα φόβητρο στην Super League 2 και όπως φαίνεται όλοι φοβούνται την Παναχαϊκή καθώς στα εκτός έδρας ματς οι περισσότερες ομάδες ρίχνουν… μπλόκο στις μετακινήσεις των οπαδών της.

Όπως και να έχει η Παναχαϊκή σήμερα (3μ.μ.) μάχεται στη Νίκαια με τον Ιωνικό για την 18η αγωνιστική της Super League2 με στόχο τη νίκη και στην χειρότερη να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Σίγουρα το συγκρότημα του Γιάννη Τάτση μπορεί, με πίστη και πάθος μπορεί να σταθεί όρθια στην Νίκαια και να καλύψει την απρόσμενη ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής με την Ηλιούπολη.

Αγωνιστικά προβλήματα υπάρχουν καθώς αρχικά εκτός θα είναι ο τιμωρημένος Ανέστης Νάστος ενώ πολύ σημαντική είναι η απώλεια του Μπάρετ αλλά και του Τραορέ που έχουν ίωση. Στα αγωνιστικά προβλήματα εντάχθηκε και ο Ολιβέιρα και έμεινε εκτός αποστολής.

Ο Γιάννης Τάτσης μετά το τέλος της χθεσινής πρωινής προπόνησης ανακοίνωσε και την αποστολή η οποία αναχώρησε χθες για την Αθήνα.

Η αποστολή αποτελείται από τους παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές:

Κολοβούρης, Οικονομάκης, Μασούρας, Ζαμόρα, Καραγιάννης, Προύντζος, Γαϊτανίδης, Πατρινός, Χριστόπουλος, Αλίμπε, Μπόονεν, Πέρεθ, Πετράτος, Γρηγορόπουλος, Λιοφάγος, Ζέκοφ, Σμάλης, Μπετοσβίλι, Μούλντερ, Τόμας, Τσάκνης.

Εκτός αποστολής έμειναν και οι Κυρσανίδης, Γαλαριώτης, Ολιβέιρα, Κατσαϊτης, Λευτέρης και Μάριος Μικές.

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Οι φίλοι της ομάδας θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Ιωνικού με την Παναχαϊκή  μέσω live streaming από την διαδικτυακή πλατφόρμα της διοργανώτριας SuperLeague2.

 ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ Ο ΡΕΦΕΡΙ

Ο Βασίλειος Στάμος του συνδέσμου διαιτητών Ηλείας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση Ιωνικός-Παναχαϊκή.

Βοηθούς θα έχει τους Ιωάννη Καραλή (Ηλείας), Χρήστο Μητροφάνη (Αθήνας). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Νικόλαος Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας). Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Χαράλαμπος Κωστούδης (Μακεδονίας).

Αναλυτικά οι ορισμοί των διαιτητών έχουν ως εξής:

ΣΗΜΕΡΑ (15:00)

Ιωνικός-Παναχαϊκή, Βασίλειος Στάμος (Ηλείας)

Παναθηναϊκός Β-Χανιά, Τζαμουτζαντώνης (Χίου)

Διαγόρας Ρόδου-Ολυμπιακός Β, Μαχαίρας (Αθήνας)

Γιούχτας-Αιγάλεω, Μόσχου (Λασιθίου)

Τηλυκράτης-Καλαμάτα, Αλέξανδρος Φωκάς (Αχαΐας)

ΔΕΥΤΕΡΑ (12/2- 16:00)

Καλλιθέα-Ηλιούπολη (Action 24), Μανούχος (Αργολίδας)

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement