Connect with us

Παναχαϊκή

Παραμένει «ζωντανή»

Published

on

 

Η Παναχαϊκή «καβάλησε» τον Τηλυκράτη και ελπίζει- Ήττα της Ηλιούπολης, ο Διαγόρας 1-0 την Καλαμάτα

 

Η Παναχαϊκή ξεκόλλησε και πάλι από την τελευταία θέση καθώς το Σάββατο επικράτησε με 2-1 του Τηλυκράτη βάζοντάς τον από κάτω όπως και τον Παναθηναϊκό.

Όμως την Κυριακή ο Παναθηναϊκός επικράτησε εκτός έδρας παρακαλώ με 3-1 της Ηλιούπολης και σκαρφάλωσε στην 10η θέση με 17 βαθμούς. Μια ήττα που έφερε την απόλυση του Σούλη Παπαδόπουλου αμέσως μετά το παιχνίδι.

Ο Διαγόρας μετά από πολλές αγωνιστικές επικράτησε με 1-0 της Καλαμάτας με την Παναχαϊκή την ερχόμενη αγωνιστική να ταξιδεύει στη Ρόδο θέλοντας το «διπλό».

ΔΙΗΜΕΡΟ ΡΕΠΟ

Ο προπονητής της Παναχαϊκής Γιάννης Τάτσης έδωσε διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του (Κυριακή και Δευτέρα) και η προετοιμασία ενόψει Διαγόρα στην Ρόδο θα ξεκινήσει την Τρίτη στο γήπεδο της Αγυιάς. Σίγουρα από αυτή θα απέχει ο Αλίμπε ο οποίος υπέστη θλάση στον δικέφαλο.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Διαγόρας-Καλαμάτα 1-0

Χανιά-Γιούχτας 4-1

Καλλιθέα-Ιωνικός 2-1

Ηλιούπολη-Παναθηναϊκός Β 1-3

Παναχαϊκή-Τηλυκράτης 2-1

Ολυμπιακός Β-Αιγάλεω (Σήμερα)

 

ΕΠΟΜΕΝΗ

20ή ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Παναθηναϊκός Β-Ιωνικός

Τηλυκράτης-Καλλιθέα

Αιγάλεω-Χανιά

Διαγόρας Ρόδου-Παναχαϊκή

Γιούχτας-Ηλιούπολη

Καλαμάτα-Ολυμπιακός

 

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(Σε 19 αγώνες)

Καλλιθέα               27-12 43

Χανιά                    34-13 37

Ιωνικός                32-21 32

Ηλιούπολη          18-19 32

Καλαμάτα           24-14 29

Διαγόρας Ρ.         17-25 25

Ολυμπιακός Β     29-16 21

Αιγάλεω               13-23 20

Γιούχτας              19-27 18

Παναθηναϊκός Β 16-32 17

Παναχαϊκή         19-28 16

Τηλυκράτης         15-33 15

*Ένα παιχνίδι λιγότερο έχουν Ολυμπιακός Β, Αιγάλεω.

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΤΣΗΣ: «Πίστευα στην ανατροπή»

Ο προπονητής της Παναχαϊκής Γιάννης Τάτσης μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Τηλυκράτη προχώρησε στις παρακάτω δηλώσεις:

«Ήταν μία μεγάλη νίκη. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα αφενός θα ήταν πολύ άδικο με βάση τις ευκαιρίες μας και αφετέρου για την προσπάθειά μας. Σκεφτόμουν στο 0-1 ότι δεν μπορεί να λήξει το ματς ούτε καν ισοπαλία. Είχα την ελπίδα ότι θα τελείωνε διαφορετικά. Πίστευα στην ανατροπή, αλλά το θέμα δεν είναι να το πίστευα μόνο εγώ, αλλά ότι το πίστευαν και οι παίκτες. Το ματς χρειαζόταν ρίσκο. Τελικά τα καταφέραμε. Η ομάδα είχε ανάγκη να πάρει το παιχνίδι. Είπα στα παιδιά να χαρούν με μέτρο. Να ξεκουραστούν και μας περιμένει πολλή δουλειά στη συνέχεια. Ακόμη τίποτα δεν έχει τελειώσει».

 

Τιμήθηκε ο Πλέας

Ήταν σωστό και έγινε πράξη με την ΠΑΕ Παναχαϊκή να τιμάει τον προπονητή πυγμαχίας του κοκκινόμαυρου συλλόγου Νίκου Πλέα για την προσφορά του αλλά και τις πρόσφατες επιτυχίες των αθλητών στα Πανελλήνια πρωταθλήματα εφήβων και νέων.

Την πλακέτα παρέδωσε ο αντιπεριφερειάρχης αθλητισμού, Τάκης Αντωνόπουλος.

 

Άλλαξε την εικόνα

Ο Ηλίας Πετράτος χρησιμοποιήθηκε και στο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Τηλυκράτη και μάλιστα σε κομβικό σημείο. Με την είσοδό του το κέντρο απέκτησε πνοή ηρεμώντας το παιχνίδι με τον ίδιο να είναι εξαιρετικός στις μεταβιβάσεις.

 

Έδωσε το «παρών» ο Σ. Τσιρώνης

Ο βουλευτής της Νίκης, Σπύρος Τσιρώνης βρέθηκε το Σάββατο το μεσημέρι στην κερκίδα του γηπέδου της Αγυιάς και παρακολούθησε την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Τηλυκράτη. Στην ανάπαυλα ο ίδιος συνομίλησε με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής τόσο για την κοκκινόμαυρη ομάδα όσο και για θέματα που αφορούν την κοινωνία μας.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement