Connect with us

Παναχαϊκή

Ιδού η Ρόδος… για “διπλό”

Published

on

Η Παναχαϊκή φιλοξενείται σήμερα (3μ.μ.) από τον Διαγόρα με μοναδικό στόχο το «διπλό»

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Με ηθικό ακμαιότατο και πίστη για τη νίκη η Παναχαϊκή ταξίδεψε χθες αεροπορικώς για το «σμαραγδένιο» νησί καθώς σήμερα (3μ.μ.) αντιμετωπίζει τον Διαγόρα για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα 2.

Ένα παιχνίδι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο, καθώς οι παίκτες της, έχουν στόχο τη νίκη που θα αναπτερώσει τις ελπίδες τους για παραμονή στην κατηγορία.

Ο προπονητής Γιάννης Τάτσης όλη την εβδομάδα δούλεψε σκληρά με τους ποδοσφαιριστές του και ο στόχος είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών που θα τους κρατήσουν πιθανότατα μακριά από την τελευταία θέση. Η αποστολή αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές και αυτοί είναι οι εξής: Κολοβούρης, Οικονομάκης, Μπαξεβάνος, Ζαμόρα, Καραγιάννης, Νάστος, Προύντζος, Χριστόπουλος, Πέρεθ, Τόμας, Γαϊτανίδης, Πατρινός, Μπετοσβίλι, Μασούρας, Μπόονεν, Ζέκοφ, Πετράτος, Μούλντερ, Λιοφάγος, Τραορέ και Ολιβέιρα.

ΜΕΣΩ LIVE STREAMING

Η σημερινή αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τον Διαγόρα οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να την παρακολουθήσουν μέσω live streaming από την διαδικτυακή πλατφόρμα της διοργανώτριας SuperLeague2.

«ΣΦΥΡΙΖΕΙ» Ο ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Νικόλαος Γεωργόπουλος του συνδέσμου διαιτητών Αρκαδίας θα διευθύνει την αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τον Διαγόρα, (είχε σφυρίξει την συνάντηση με τον Παναθηναϊκό στην Πάτρα). Βοηθοί του θα είναι οι  Δημήτριος Παγουρτζής (Πειραιά), Κωνσταντίνος Σουζάς (Ανατ. Αττικής). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ιωάννης Τσατσουλής (Αθηνών). Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Βασίλειος Καμπούρης Εύβοιας.

Στο μεταξύ, η Καλαμάτα χθες επικράτησε με 2-0 της Ηλιούπολης. *Τα άλλα παιχνίδια που θα γίνουν σήμερα είναι τα εξής: Γιούχτας-Ηλιούπολη: Κωνσταντίνος Ανδριανός (Αχαΐας). Τηλυκράτης-Athens Kallithea: Ρούτσης (Κορίνθου). (26/2, 16:00): Παναθηναϊκός Β-Ιωνικός: Μανδανελάκης (Ηρακλείου).

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement