Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Ο Τάτσης ψάχνει λύσεις ενόψει Ολυμπιακού Β΄

Published

on

 

Μπορεί η Παναχαϊκή να άρχισε ξανά την προετοιμασία της, έχοντας μπροστά της τον Ολυμπιακό Β΄, παιχνίδι που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή στο προπονητικό κέντρο Ρέντη για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας 2, ωστόσο ο «πονοκέφαλος» του προπονητή Γιάννη Τάτση τώρα ξεκινά. Ενόψει της αναμέτρησης που ακολουθεί θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι από κάρτες Ανδρέας Κολοβούρης και Νίκος Μασούρας, με τον Οικονομάκη να παίρνει θέση κάτω από τα γκολπόστ, αλλά στην πίσω άκρη του Ηπειρώτη στην καταγωγή τεχνικού υπάρχουν προβλήματα, που πρέπει να λύσει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Ποια είναι αυτά; Πέντε παίκτες της κοκκινόμαυρης ομάδας βρίσκονται στο όριο της τιμωρίας (έχουν από δύο κίτρινες κάρτες) κι αν ένας εξ αυτών δεχτεί μια ακόμη τότε ο Γιάννης Τάτσης δεν θα τον έχει στους αγώνες των πλέι άουτ, όπου εκεί θα κριθεί και η σωτηρία της Παναχαϊκής. Οπότε ή τους κρατά στον πάγκο και τους προφυλάσσει ή ακόμη κι οι ίδιοι εάν και εφόσον αγωνιστούν απέναντι στην ερυθρόλευκη ομάδα θα πρέπει να είναι ήπιοι στα μαρκαρίσματά τους ή να μην μπουν στην διαδικασία να έχουν συνομιλία με τον ρέφερι της αναμέτρησης.

Φυσικά για έναν ποδοσφαιριστή αυτό θεωρείται πολύ δύσκολο, αφού σε οποιαδήποτε φάση μπορεί να υπάρξει μαρκάρισμα κι η λογική λέει -όχι πάντα- κάρτα. Όλα αυτά «στροβιλίζουν» στο μυαλό του προπονητή και πλέον κάνει τις δικές του σκέψεις, προκειμένου να βρει λύσεις. Με αυτά και με αυτά, ο Μπαξεβάνος δεν γυμνάστηκε για προληπτικούς και μόνο λόγους, ο Αλίμπε ξεκίνησε σιγά σιγά το τρέξιμο με την προπόνηση στο μεταξύ, να συνεχίζεται σήμερα στο γήπεδο της Αγυιάς.

ΤΑΣΟΣ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ροή ειδήσεων

Advertisement