Connect with us

Ποδόσφαιρο

Άνω-Κάτω Πόλη: Την Μεγάλη Παρασκευή «ραντεβού» στο γήπεδο Προσφυγικών

Published

on

Μια εβδομάδα έμεινε έως ότου οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Άνω και Κάτω πόλης μαζευτούν για να αγωνιστούν στον αγώνα της Μεγάλης Παρασκευής, που διεξάγεται κάθε χρόνο αποτελούμενες οι δύο ομάδες από παίκτες που έπαιξαν σε συλλόγους της Πάτρας κι από τις δύο πλευρές της πόλης.  

Ένας θεσμός που ξεκίνησε πριν από 54 χρόνια (1970) και συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.

Σε αυτόν παίρνουν μέρος ποδοσφαιριστές που άφησαν τη δική τους σφραγίδα στα γήπεδα της Αχαΐας, αλλά και στις εθνικές κατηγορίες.

Φέτος όμως ο αγώνας αυτός θα επιστρέψει από εκεί που ξεκίνησε, στο γήπεδο Προσφυγικών όταν στο χωμάτινο με τους τσίγκους, οι παίκτες μαζεύονταν κι «ξεδίπλωναν» τις ποδοσφαιρικές τους αρετές.

Σύμφωνα λοιπόν με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Πάτρας, αποφασίστηκε ο αγώνας να διεξαχθεί στο αναμορφωμένο γήπεδο Προσφυγικών, το οποίο παιχνίδι θα αρχίσει μετά την Αποκαθήλωση στις 12 το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου που εστάλη αναφέρει:

«Ύστερα από συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Πάτρας, αποφασίστηκε ομόφωνα ο καθιερωμένος αγώνας Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Άνω-Κάτω Πόλης να διεξαχθεί την Μεγάλη Παρασκευή 3 Απριλίου 2024 και ώρα 12μ.μ. στο γήπεδο Προσφυγικών.

Καλούνται οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να βρίσκονται στο γήπεδο, μια ώρα νωρίτερα (11:00).

Πριν τη διεξαγωγή του, θα ακολουθήσουν τιμητικές πλακέτες σε πρόσωπα που έχουν φύγει από τη ζωή».

ΤΑΣΟΣ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ 

Ροή ειδήσεων

Advertisement