Connect with us

Ερασιτεχνικό

Σ. ΠΕΦΑΝΗΣ: «Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός»

Published

on

 

Ο προπονητής του Ατρόμητου Σάκης Πεφάνης μίλησε στη «Γ» για τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική και τους στόχους των πορτοκαλί

 

Tο ταξίδι ξεκινάει για την ομάδα του Ατρόμητου Πατρών καθώς αύριο Κυριακή (28/4) θα έχουμε πρεμιέρα στα μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική.

Η ομάδα των Ζαρουχλεΐκων ξεκινάει από τη Ζάκυνθο, όπου στις 3:30 αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια Θύελλα Αμπελοκήπων με στόχο φυσικά να διεκδικήσει τη νίκη.

Εξαρχής ο στόχος των πορτοκαλί είναι η άνοδος στις εθνικές κατηγορίες και όπως δηλώνει ο προπονητής, Σάκης Πεφάνης παρά τα αγωνιστικά προβλήματα είναι πανέτοιμοι να τα δώσουν όλα και να επιτευχθεί με επιτυχία το πλάνο τους.

Οι απουσίες που αντιμετωπίζει ο Ατρόμητος είναι αρκετές και σημαντικές καθώς στην πρεμιέρα δεν θα έχει στην διάθεσή του τους τραυματίες, Γκάτση, Χριστόπουλο, Στεργίδη, Κωστή και τον τιμωρημένο Μπακόπουλο. Αγώνας δρόμου γίνεται για τον Αγγελόπουλο, ο οποίος υποβάλλεται σε θεραπείες και είναι αμφίβολος.

«Ξεκινάμε ένα ταξίδι γι’ ένα όνειρο πού θέλουμε να γίνει πραγματικότητα», δήλωσε στη «Γ» ο Σάκης Πεφάνης και συνέχισε: «Υπάρχουν προβλήματα λόγω σημαντικών απουσιών, αλλά τα παιδιά πού κλήθηκαν να αναπληρώσουν τα κενά τα πήγαν περίφημα.

Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα με τρία εκτός κι ένα εντός παιχνίδι, αλλά ο χαρακτήρας που έχουν δείξει τα παιδιά, μας γεμίζουν με αισιοδοξία για καλά αποτελέσματα αρχής γενομένης την Κυριακή στη Ζάκυνθο. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και γι’ αυτό θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Προετοιμαζόμαστε περισσότερο ψυχολογικά για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά και ψυχολογικά και με μεγάλη συγκέντρωση για ένα θετικό αποτέλεσμα που το θέλουμε πολύ. Οι ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε είναι καλές και με εμπειρία, αφού κάποιες αγωνίζονται ανά διαστήματα στη Γ’ Εθνική». Κλείνοντας ο Σάκης Πεφάνης επισήμανε: «Εμείς έχουμε σαν αντίδοτο τη δίψα για τη συμμετοχή μας στην κατηγορία».

 ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ: Διάχυτη αισιοδοξία από τους Ζακυνθινούς

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Θύελλας Αμπελοκήπων ξεκινούν, και στον σύλλογο της Ζακύνθου υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία, ενόψει της πρεμιέρας, που θα βρει τους νησιώτες να υποδέχονται τον Ατρόμητο Πατρών αύριο σε αγώνες μπαράζ που οδηγούν στην άνοδο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Μιλώντας στη «Γ» ο τεχνικός της Θύελλας Αμπελοκήπων, Παναγιώτης Τρουπιώτης ανέφερε: «Είμαστε μια ομάδα που δουλεύουμε πλέον με μεγαλύτερη οργάνωση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, καταφέραμε αν και είχαμε τιμωρηθεί με -6 να πάρουμε τον τίτλο και αγωνιζόμαστε τώρα στα μπαράζ ανόδου». Και πρόσθεσε: «Θα αντιμετωπίσουμε αξιόλογες ομάδες, όπως είναι και ο Ατρόμητος Πατρών, που είναι ο πρώτος αντίπαλός μας σ’ αυτή την προσπάθεια. Εμείς θα αγωνιστούμε χωρίς άγχος σε όλους τους αγώνες και θα χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια κι αν έρθει η άνοδος ήρθε».

Ροή ειδήσεων

Advertisement