Connect with us

Παναχαϊκή

Με το μυαλό στο Κύπελλο

Published

on

 

Η Παναχαϊκή προετοιμάζεται για το πρώτο επίσημο παιχνίδι με τον Βύρωνα Καβάλας την Κυριακή (2/10)

 

Αλλαγή ημερομηνίας είχαμε για τον πρώτο επίσημο αγώνα της Παναχαϊκής για το Κύπελλο Ελλάδος με αντίπαλο τον Βύρωνα Καβάλας.

Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ όρισε το παιχνίδι σε νέα ημερομηνία και ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή (2/1) και ώρα 4 μ.μ. αντί για την Τετάρτη (28/9) που είχε οριστεί.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος έχει όλο τον χρόνο έτσι ώστε να προετοιμάσει την κοκκινόμαυρη ομάδα για να δώσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της απέναντι στον Βύρωνα Καβάλας ομάδα Γ’ Εθνικής.

Φυσικά κανείς δεν σκέφτεται ότι η Παναχαϊκή μπορεί να αποκλειστεί από τη συνέχεια του Κυπέλλου από μια ομάδα ερασιτεχνική. Δυστυχώς έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα οι κοκκινόμαυροι παίζουν με το πιστόλι στον κρόταφο αφού μέχρι στιγμής δεν έχουν πείσει κανέναν και έχουν απογοητεύσει τους φιλάθλους τους.

Όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα ρεπορτάζ όλοι ευχόμαστε αυτή η γκρίνια που υπάρχει να σταματήσει κι οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου να δώσουν τις απαντήσεις τους τουλάχιστον στα επίσημα παιχνίδια.

 

Να θυμίσουμε ότι η Παναχαϊκή ξεκινάει από τη β’ φάση του Κυπέλλου και αν νικήσει τον Βύρωνα (νοκ-άουτ η αναμέτρηση) θα περάσει εν συνεχεία στην πέμπτη φάση του θεσμού όπου εκεί θα μπουν στην κληρωτίδα και οι ομάδες της Super League 1 πλην των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και Άρη.

Ο Βύρωνας Καβάλας που ήταν Κυπελλούχος της Ένωσής του έχει νικήσει στην πρώτη φάση τα Γιαννιτσά με σκορ 2-0 χάρης στα τέρματα των Παντελίδη (43’) και Σιδηρόπουλου (93’). Την Τετάρτη που μας πέρασε ο Βύρων νίκησε και τον ΠΟ Φήκης με τέρμα που σημείωσε στο 36’ ο Ναουμίδης.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι θα δώσει ο Διαγόρας Βραχνεΐκων την Κυριακή (2/10) στη Θεσσαλονίκη καθώς θα αντιμετωπίσει για το Κύπελλο Ελλάδος τον Ιωνικό Ιωνίας.

Οι Βραχνιώτες πετυχαίνοντας μια τεράστια πρόκριση την Τετάρτη νικώντας στη Ρόδο με 1-0 στις καθυστερήσεις την ΑΕΡ Αφάντου θέλουν να έχουν ανάλογη συνέχεια.

 

Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα του Κυπέλλου

Τετάρτη (28/9-16:00)

Αστέρας Σταυρού-Αλμωπός Αριδαίας

Βέροια-Χανιά

Ηλιούπολη -Καλλιθέα

Τηλυκράτης Λευκάδας-ΟΦΙ

Ηρακλής-Νίκη Βόλου

Καλαμάτα-Προοδευτική

ΑΟΑΝ-Επισκοπή

Απόλλων Λάρισας-Εργοτέλης

 

Κυριακή (2/10-16:00)

Βύρων Καβάλας-Παναχαϊκή

Απόλλων Σμύρνης-Κηφισιά

Ιωνικός Ιωνίας-Διαγόρας Βραχνεΐκων

Διαγόρας-Απόλλων Πόντου

 

Τετάρτη (5/10-16:00)

Μακεδονικός-Αναγέννηση Καρδίτσας

Αιγάλεω-Πανσερραϊκός

ΠΑΟΚ Κρηστώνης-Πανθρακικός ή Αλεξανδρούπολη

Άρης Βούλας ή Ναυπακτιακός-ΑΕΛ

Αλμυρός ή Απόλλων Ευπαλίου-Ελασσόνα

 

*Προκρίνονται χωρίς αγώνα Πανελευσιακός, Απόλλων Παραλιμνίου, Θεσπρωτός

Ροή ειδήσεων

Advertisement