Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ: Το παλεύει για μεταγραφές

Published

on

 

Προετοιμασίας συνέχεια για τον ΑΠΣ Πάτραι ενόψει του παιχνιδιού με τον ΑΟ Πυλίου εκτός έδρας το προσεχές Σάββατο για την 9η αγωνιστική. Ο προπονητής Ανδρέας Ζήκος δε θα έχει στη διάθεσή του τρεις παίκτες κι αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Σαμπανέι, Φούφουλα και Κυβελίδη. Σε ό,τι αφορά τις μεταγραφές, οι διοικούντες την ομάδα έχουν βολιδοσκοπήσει κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, ωστόσο ακόμη δεν υπάρχει κάτι το ανακοινώσιμο.

Ο ΖΕΣΤΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΣΤΟ ΠΥΛΙ

Ο Μιχάλης Ζεστάς από τον σύνδεσμο διαιτητών Πειραιά θα διευθύνει την αναμέτρηση ΑΟ Πυλίου Κω-ΑΠΣ Πάτραι, που θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο στις 15:00 για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας (4ος όμιλος). Βοηθούς θα έχει τους Σωτήρη Παπαδάμ και Γιώργο Σηπάκη του ίδιου συνδέσμου. Τα άλλα παιχνίδια, που θα γίνουν την ίδια αγωνιστική ημέρα θα τα διευθύνουν οι εξής διαιτητές: (15/1, 15:00): Φοίνικας Ν. Επιδαύρου-Αίας Γαστούνης: Ζήσιος-Ντούρος (Ανατ. Αττικής), Αιολικός-Διαβολίτσι: Δημητρακόπουλος (Αθηνών), Πανηλειακός-Παναργειακός: Καυκάς (Μεσσηνίας), Πανιώνιος-Μύκονος: Μόσχου (Λασιθίου), Ιάλυσος-Πανγυθεατικός: Πατεράκης (Αθηνών).

ΠΥΛΙ-ΜΥΚΟΝΟΣ 1-1

Ισόπαλο (1-1) αναδείχθηκε το εξ αναβολής ματς ανάμεσα σε Α.Ο. Πυλίου και Α.Ε. Μυκόνου για την 7η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (4ος Όμιλος) με τους γηπεδούχους να φτάνουν τους 11 βαθμούς και τους φιλοξενούμενους τους 17. Βαλαβανόπουλος (37’) και Παναγιωτόπουλος (44’) οι σκόρερ της αναμέτρησης, με την ΑΕ Μυκόνου να χάνει ευκαιρία να πιάσει τη Ρόδο στην κορυφή του ομίλου.

H BAΘΜΟΛΟΓΙΑ

Γ’ Εθνική – 4ος Όμιλος

ΠΑΕ Ρόδος                       14-6       19

Αιολικός                            13-6       18

Πανιώνιος                        14-3       17

ΑΕ Μυκόνου                    7-3        17

ΑΕ Ερμιονίδας                 7-5       13

ΑΟ Πυλίου Κω                11-11     11

Πανηλειακός                     6-8     10

Ιάλυσος                             11-13     8

Αίας Γαστούνης               8-14       8

ΑΟ Διαβολιτσίου             6-7          8

Φοίνικας Ν. Επιδαύρου   11-13     7

ΑΠΣ Πάτραι                      7-12       5

Παναργειακός                   5-11       5

Πανγυθεατικός                6-14       4

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement