Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Φθάσαμε στο απροχώρητο…»- Κραυγή αγωνίας από τον πρόεδρο του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Αχαΐας Χρήστο Δαραμούσκα για την υποστελέχωση και τα κτιριακά προβλήματα  

Σήμερα (12 μ.) η συνέλευση παρουσία κλιμακίου της Ομοσπονδίας

Published

on

Αντιμέτωποι με σοβαρά προβλήματα βρίσκονται οι δικαστικοί υπάλληλοι της Πάτρας εξαιτίας των μεγάλων ελλείψεων σε προσωπικό αλλά και των συνθηκών εργασίας στο νυν Δικαστικό Μέγαρο.

Το κτίριο μπορεί να είναι σημείο αναφοράς για την Πάτρα, όμως, λόγω παλαιότητας, παρουσιάζει συχνά – πυκνά φθορές που δύσκολα αποκαθίστανται.

«Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δικαστικές Υπηρεσίες της Πάτρας είναι πολλά και οι συνθήκες εργασίας για τους δικαστικούς υπαλλήλους έχουν φτάσει πλέον στο απροχώρητο. Έχουν περάσει 20 χρόνια από την ανακαίνιση του Μεγάρου και υπάρχουν συνεχώς βλάβες… Υπάρχουν γραφεία χωρίς θέρμανση καθώς οι διαδικασίες είναι χρονοβόρες. Την ίδια ώρα, από τον περασμένο Νοέμβρη περιμένουμε να γίνει ο διαγωνισμός για νέες προσλήψεις και έχουμε φθάσει Γενάρη…! Μετά τις εκλογές τα κενά από 40% που είναι σήμερα θα φθάσουν τουλάχιστον το 60%», δηλώνει στην «Γ» ο πρόεδρος του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Πάτρας, Χρήστος Δαραμούσκας.

Για το λόγο αυτό, έχουν προκληθεί σήμερα στην Πάτρα κλιμάκιο της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων της χώρας προκειμένου να παραστεί στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση που έχει προγραμματιστεί για τις 12 το μεσημέρι και να ενημερώσει σχετικά για τα διαχρονικά προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο τους.

«Καλούμε τους συναδέλφους να συμμετάσχουν δυναμικά στην Συνέλευση, προκειμένου να κατατεθούν όλες οι απόψεις και να παρθούν σημαντικές αποφάσεις για τις μελλοντικές δράσεις του Συλλόγου μας» συμπληρώνει ο κ. Δαραμούσκας, τονίζοντας πως από τις 12 μέχρι τις 3 οι υπηρεσίες θα είναι κλειστές για την εξυπηρέτηση του κοινού. Μετά το πέρας της συνέλευσης και την λήψη αποφάσεων θα γίνει η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου.

Της Ελένης Α. Γεωργοπούλου

Ροή ειδήσεων

Advertisement