Connect with us

Αθλητισμός

Ο επιμένων… Κροατικά!

Published

on

Μάθε τα πάντα για το παμεστοιχημα casino

 

Τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ στην Ευρωπαϊκή ζώνη αυτή την περίοδο και σε πολλούς ομίλους αρχίζουν να ξεχωρίζουν οι ομάδες που θα παλέψουν για τις πρώτες θέσεις μέχρι το φινάλε.

 

Ένας από πιο μπερδεμένους ομίλους είναι ο 8ος, στον οποίο συμμετέχουν χώρες που έχουν «λάμψει» σε υψηλό επίπεδο τα τελευταία χρόνια, όπως οι Κροατία, Ρωσία, Σλοβακία και Σλοβενία. Οι Κροάτες σήμερα υποδέχονται τη Σλοβενία και στοχεύουν να πάρουν το τρίποντο και να την αφήσουν σε μια σχετικά καλή βαθμολογική απόσταση.

 

Κροατία: Παρότι η Κροατία που είδαμε στο Γιούρο ακόμα δεν έχει εμφανιστεί σε αυτά τα προκριματικά, ο απώτερος σκοπός της ομάδας, δηλαδή η κορυφή στον όμιλο και η πρόκριση για το Μουντιάλ, είναι προς επίτευξη. Η ομάδα του Ζλάτκο Ντάλιτς είναι στην κορυφή του ομίλου της μαζί με τη Ρωσία, την οποία όμως έχει να αντιμετωπίσει αργότερα μέσα στη σεζόν εντός έδρας. Μετά το διπλό μέσα στη Σλοβακία, οι Κροάτες επιστρέφουν στο Σπλιτ, εκεί όπου θα υποδεχθούν τη Σλοβενία, με στόχο να τη κερδίσουν και τη θέσουν ουσιαστικά εκτός μάχης για τη πρωτιά. Εκτός συνεχίζουν οι σημαντικοί Μόντριτς και Ρέμπιτς, υπάρχει όμως χημεία ανάμεσα στους υπόλοιπους.

 

Σλοβενία: Ακέραιες κράτησε τις ελπίδες της για τη πρώτη 2άδα η Σλοβενία την περασμένη αγωνιστική, επικρατώντας με 1-0 της Μάλτας. Η ομάδα του Ματίας Κεκ μπορεί να μην ενθουσίασε με την απόδοσή της απέναντι σε έναν αδύναμο αντίπαλο, όμως πήρε το ζητούμενο και ετοιμάζεται για… πόλεμο στη Κροατία. Φυσικά, δεν είναι μακρινές οι εικόνες από το πρώτο ματς των δυο ομάδων στον όμιλο, όταν και οι Σλοβένοι είχαν επιβληθεί στη Λιουμπλιάνα με γκολ του Λόβριτς. Στόχος της ομάδας στο Σπλιτ είναι να «βραχυκυκλώσει» την κυκλοφορία των γηπεδούχων και να παίξει έξυπνα τη κόντρα, ψάχνοντας κάποιο γκολ.

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι Κροάτες θέλουν να ξεφύγουν όσο το δυνατό πιο γρήγορα στη πρώτη θέση του ομίλου και θα τα δώσουν όλα να κλείσουν νικηφόρα αυτό το κομμάτι των προκριματικών. Οι Σλοβένοι προέρχονται από νίκη, όμως οι γηπεδούχοι είναι ένα «σκαλί» πιο πάνω. Λογικός ο χαμηλός άσος στο 1.62 του Stoiximan, μπορεί άνετα να παιχτεί και με το over 1.5 στο 2.05.

 

Νόμιμες Στοιχηματικές με προσφορές* εγγραφής στον Άρχοντα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement