Connect with us

Αθλητισμός

Σε αναμμένα… κάρβουνα

Published

on

 

Όλοι όσοι ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αναμένουν τις ενημερώσεις για το αν τελικά επιστρέψουμε ή όχι στην αγωνιστική δράση.

Μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου αναμένονται και οι αποφάσεις της Γ.Γ.Α. για το αν επιστρέψουν στις προπονήσεις οι ομάδες και του ερασιτεχνικού.

Όπως πολλές φορές έχουμε αναφέρει όλα αυτά θα γίνουν εφόσον το επιτρέψουν οι λοιμωξιολόγοι ανάλογα με την πορεία της πανδημίας.

Παράλληλα όμως δεν είναι τόσο απλό αφού αν όλα πάνε καλά η επιστροφή θα γίνει με τα απαραίτητα μέτρα του υγειονομικού πρωτοκόλλου. Και εδώ έρχονται τα δύσκολα για το ερασιτεχνικό.

Μέσα στα μέτρα είναι και τα τεστ που πρέπει να γίνονται και όπως είναι προφανές τα ερασιτεχνικά σωματεία δεν έχουν αυτή την δυνατότητα να τα πραγματοποιήσουν. Ευελπιστούμε ότι θα βρεθεί μια λύση -οικονομικής στήριξης- έτσι ώστε να μπορούν να γίνονται τα τεστ και να επιστρέψουμε στη δράση.

Όπως προαναφέραμε τις αποφάσεις αυτές θα τις πάρει το Υπουργείο Υγείας και στην συνέχεια η ΕΠΟ θα κινηθεί ανάλογα ως διοργανώτρια αρχή.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement