Connect with us

Παναχαϊκή

Επιβεβαίωση της αποκάλυψης της «Γ» για το ενδιαφέρον της Παναχαϊκης για τον Ζ. Χατζηστραβό

Published

on

Επιβεβαίωση της χθεσινής αποκάλυψης της «Γ» σχετικά με τον επιτελικό μέσο Ζήση Χατζηστραβό της Λαμίας. Η περίπτωση του παίκτη είναι δύσκολη, όμως η πατρινή ομάδα θα προσπαθήσει με όλες τις δυνάμεις για να κλείσει τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι.

Πάντως και με βάση τις χθεσινές πληροφορίες, δύσκολα θα κυλήσει θετικά η περίπτωσή του με την πλευρά του παίκτη να επιθυμεί να παραμείνει στη Σούπερ Λιγκ 1  όμως τίποτα δεν είναι σίγουρο.
ΝΕΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΟΓΙΑΝΝΗ
Από εκεί και πέρα, θέμα χρόνου είναι να έχουμε εξελίξεις στο ζήτημα του Αχαιού Ανδρέα Βασιλόγιαννη ο οποίος τις τελευταίες μέρες έχει επιστρέψει και μένει στην Πάτρα.
Οι πληροφορίες λένε πως χθες βράδυ άνθρωπος της Παναχαϊκής αναμενόταν να κάνει επαφή με την πλευρά του παίκτη για να του θέσει επί τάπητος τις σκέψεις του σε μια προσπάθεια να πείσει τον Βασιλόγιαννη να συμφωνήσει.
Εκτός από αυτόν όμως υπάρχουν και 1-2 άλλες περιπτώσεις Ελλήνων παικτών που εξετάζει η Παναχαϊκή χωρίς όμως να έχουν διαρρεύσει ονόματα. Αν μη τι άλλο θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθούν παίκτες με εμπειρία που θα έρθουν για να κάνουν τη διαφορά.
ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ Ο ΓΚΙΝΟ
Στο μεταξύ, παίκτης της Παναχαϊκής θα είναι εκτός απρόοπτου ο Δημήτρης Γκίνο ο οποίος πέρασε νέες ιατρικές εξετάσεις με τα αποτελέσματα να αναμένονται όμως το πιθανότερο είναι πως το θέμα θα κλείσει θετικά.
Η πατρινή ΠΑΕ τα έχει βρει με τον παίκτη και απομένουν οι υπογραφές για να ανακοινωθεί και επίσημα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement