Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Εκκληση Γώγου στην «Γ»:«Τηρήστε τα μέτρα, ο ιός δεν αστειεύεται και δεν κάνει διακρίσεις»

Published

on

Στον κύκλο του κόκκινου η Πάτρα και η έκφραση της πανδημίας με αρνητικό πρόσημο μετρά αύξηση κρουσμάτων αλλά και νοσούντων.

Ιδιαίτερα ανήσυχος για την εξέλιξη της κατάστασης και κατηγορηματικός ως προς την αυστηρή τήρηση των μέτρων , που θεωρεί ότι έχουν ελαστικοποιηθεί, εμφανίζεταισε δήλωση του στην «Γ» ο Καθηγητής Παθολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και Μέλος της Επιτροπής Αντιμετώπισης Έκτακτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας Χαράλαμπος Γώγος. «Είναι γεγονός η αύξηση των κρουσμάτων και ειδικότερα μέσα στην πόλη.

Η πανδημία σ΄ αυτό το πλαίσιο εμφανίζεται με αρνητική δυναμική και φαίνεται να πλήττει ιδιαίτερα άτομα ηλικίας 45-50 ετών.

Η επιβεβαίωση της αυξητικής ροής της πανδημίας επιβεβαιώνεται και με τις αυξημένες νοσηλείες που δηλώνουν ότι όχι μόνον αυξάνεται ο αριθμός των κρουσμάτων, αλλά και των ασθενών που χρήζουν νοσηλείας. Κάνω έκκληση ΄σε όλους να τηρούνται τα μέτρα ασφάλειας αποστάσεις -μάσκες -σχολαστική πλύσιμο χεριών. Διαπίστωσα ιδίοις όμμασι το συνωστισμό στους δρόμους. Μην εφησυχάζετε και λόγω της παράδοσης του Καρναβαλιού αφεθείτε στη χαλαρότητα. Ο ιός δεν αστειεύεται και δεν κάνει ηλικιακές διακρίσεις. Θα θρηνήσουμε θύματα»
ΤΕΤΑ ΓΙΑΝΝΑΡΟΥ

Ροή ειδήσεων

Advertisement