Connect with us

Αθλητισμός

Ηθικόν ακμαιότατον

Published

on

 

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Παναχαϊκής ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ιωνικό

ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ

 

Με την ψυχολογία ανεβασμένη αλλά και με χαμηλούς τόνους συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία της Παναχαϊκής ενόψει του δύσκολου εντός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2.

Χθες οι κοκκινόμαυροι δούλεψαν ασκήσεις επιθετικής τακτικής και μέρος της προπόνησης ακολούθησε και ο Μουστακόπουλος αφού στην αρχή έκανε ατομικό πρόγραμμα μαζί με τους τραυματίες Σούλη και Αργυρόπουλο.

Από κει και πέρα στο «στρατόπεδο» των κοκκινόμαυρων μπορεί να υπάρχει αισιοδοξία μετά το σπουδαίο «διπλό» με το ευρύ 3-0 απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας, ωστόσο γνωρίζουν άπαντες ότι το παιχνίδι με τον Ιωνικό δεν είναι καθόλου εύκολο.

Στην αναμέτρηση της Κυριακής πρέπει να υπάρχει καθαρό μυαλό από τους κοκκινόμαυρους με βασικό στόχο να μην δεχτούν γκολ. Η επιθετική γραμμή μέχρι στιγμής δείχνει ότι μπορεί να πετύχει γκολ και γι’ αυτό πρέπει στα μετόπισθεν να υπάρχει η ανάλογη πειθαρχία γιατί το οποιοδήποτε λάθος μπορεί να στοιχήσει.

Στον βαθμολογικό πίνακα η ομάδα του Δημήτρη Σπανού είναι μόλις ένα βαθμό πιο πίσω από τους κοκκινόμαυρους και με νίκη μέσα στην Αγυιά θα πάμε στον +4, ένα πολύ καλό προβάδισμα.

Με νίκη επί του Ιωνικού η Παναχαϊκή μπορεί να εδραιωθεί στο γκρουπ της ανόδου και εφόσον έρθει θα βρεθεί στα υψηλά πατώματα… του βαθμολογικού πίνακα. Ενδεχομένως, μετά η διοίκηση να προχωρήσει και σε κάποια προσθήκη για να ενισχυθεί πιο πολύ το ρόστερ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ

Μετά από αρκετά χρόνια η Παναχαϊκή θα αγωνιστεί ξανά σε επίσημο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ιωνικό. Πιο συγκεκριμένα πριν από 18 χρόνια (την περίοδο 2002-2003) είχαν συναντηθεί στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής.

ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ

Η Παναχαϊκή ωστόσο είχε συναντήσει ανεπίσημα τουλάχιστον τον Ιωνικό τον περασμένο Σεπτέμβριο στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων στην Πάτρα. Οι κοκκινόμαυροι με προπονητή τότε τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο είχαν επικρατήσει με 1-0 με γκολ που είχε σημειώσει ο Αραβίδης.

ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΤΕΣΤ COVID

Σήμερα θα πραγματοποιηθούν τα νέα τεστ covid-19 όπως επιβάλλει το υγειονομικό πρωτόκολλο της κατηγορίας. Τα αποτελέσματα αναμένονται αύριο και θα δείξουν αν θα υπάρξει κάποια ή όχι απώλεια ενόψει του κυριακάτικου αγώνα αλλά και της Τετάρτης στην Δράμα με την τοπική Δόξα.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ “Γ”

Ροή ειδήσεων

Advertisement