Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Μεγάλη η ανταπόκριση για τον 19χρονο αθλητή της ΝΕΠ-Αίμα από Κρήτη μέχρι Αλεξανδρούπολη!

Published

on

Πραγματικά πολύ μεγάλη είναι η ανταπόκριση που έχει παρατηθεί τα τελευταία 24ωρα για το αίμα που χρειάζεται 19χρονος αθλητής της ΝΕΠ ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Η διοίκηση της ΝΕΠ από το Σαββατοκύριακο που έχει προχωρήσει στην ανακοίνωση, ενημερώθηκε πως έχουν συγκεντρωθεί φιάλες αίματος και αιμοπετάλια σε μεγάλη ποσότητα ωστόσο ακόμα οι ανάγκες δεν έχουν καλυφτεί και η οικογένεια απευθύνει νέα έκκληση για να βοηθήσουν όσοι μπορούν.
Είναι ενδεικτικό πως έχει σταλεί αίμα από την Κρήτη μέχρι και την Αλεξανδρούπολη με πολλούς από αυτούς να είναι αθλητές και αυτό είναι ενδεικτικό της κινητοποίησης.
«Η διοίκηση της ΝΕΠ ευχαριστεί πολύ όλους όσοι έχουν βοηθήσει να συγκεντρωθεί αίμα για τον αθλητή μας, αθλητές, φίλους, χορηγούς, εκπρόσωποι πολιτικών γραφείων και αρκετοί ακόμα που έχουν συνδράμει όμως οι ανάγκες ακόμα δεν έχουν καλυφτεί και έτσι καλούμε όσους μπορούν να σπεύσουν για αίμα» είπε χθες  στην “Γ” άνθρωπος της διοίκησης της ΝΕΠ.
Θυμίζουμε πως οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να απευθυνθούν στα αρμόδια τμήματα στο νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας» και στο ΠΓΝΠ «Παναγία η Βοήθεια» στο Ρίον, καθώς επίσης και στα τηλέφωνα 2613-604.011 και 6944.058340 (Γιώργος Ανδρουτσέλης).
* Σημαντική ευκαιρία χαρακτηρίζει η ομάδα πόλο της ΝΕΠ την καθυστέρηση της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Α΄ Εθνικής γυναικών. Ο προπονητής της ΝΕΠ Κώστας Σακκαλής έχει την δυνατότητα δουλεύοντας καθημερινά με όλες τις διαθέσιμες αθλήτριες να βελτιώσει την αγωνιστική τους εικόνα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement