Connect with us

Αθλητισμός

Το μυαλό στο ντέρμπι

Published

on

Οι «κοκκινόμαυροι» σήμερα ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους ενόψει του αυριανού σημαντικού αγώνα στην Αγυιά με την Ξάνθη

ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ

Οδεύουμε προς την τελική ευθεία της προετοιμασίας των «κοκκινόμαυρων» ενόψει του δύσκολου αυριανού αγώνα με την Ξάνθη στην Αγυιά.

Όπως κυλάει… το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 όλες οι ομάδες βράζουν στο ίδιο «καζάνι» πλην κάποιων εξαιρέσεων και η Παναχαϊκή με νίκη στο «σπίτι» της απέναντι στους Ξανθιώτες μπαίνει ξανά στο «κόλπο».

Τα παιχνίδια είναι αμφίρροπα και η οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να κάνει την ζημιά.

Όπως αναφέραμε και στο χθεσινό ρεπορτάζ οι νέοι προπονητές, Νίκος Παρασκευόπουλος και Αλέξης Σπηλιόπουλος αναμένεται να αλλάξουν πρόσωπα, θέσεις και τακτική.

Οι δύο ταλαντούχοι προπονητές είναι ορεξάτοι και με διάθεση να προσφέρουν στην ομάδα της Παναχαϊκής και διαθέτουν τα προσόντα έτσι ώστε να το κάνουν. Μπορεί να μην έχουν την εμπειρία της SL2 όμως είναι νέοι προπονητές που προσπαθούν να ξεφύγουν από το συνηθισμένο συντηρητικό κομμάτι της παλιάς φουρνιάς.

Πέρα λοιπόν από τους παίκτες της Παναχαϊκής που θέλουν τη νίκη απέναντι στην Ξάνθη, το ίδιο αναζητούν και οι Παρασκευόπουλος-Σπηλιόπουλος έτσι ώστε να μπουν με το δεξί στα νέα τους καθήκοντα.

Αυτό που χρειάζεται είναι στήριξη απ’ όλους και να υπάρχει πίστη στην προσπάθεια που γίνεται. Κανείς δεν θα αμφισβητήσει ότι οι φίλαθλοι έχουν κουραστεί να βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα μακριά από τα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ 1 όμως η ομάδα και τα νέα πρόσωπα πάντα χρειάζονται τη στήριξη.

ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ

Το αυριανό παιχνίδι της Παναχαϊκής με την Ξάνθη σε πολλούς φέρνει μνήμες από το παρελθόν όταν οι δύο σύλλογοι αγωνιζόντουσαν στα «σαλόνια» του ελληνικού πρωταθλήματος. Στιγμές που όλοι θέλουμε να ζήσουμε ξανά βλέποντας την μεγάλη «κυρία» να αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία.

 

 ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΣΤΑΜΟΠΟΥΛΟ

Στα της προπόνησης τώρα, χθες οι «κοκκινόμαυροι» έδωσαν κανονικά το «παρών» βγάζοντας μια εικόνα διάθεσης και όρεξης για το επιθυμητό αποτέλεσμα με την Ξάνθη.

Από κει και πέρα όσον αφορά τους τραυματίες ο Κουσκουνάς είναι εκτός μάχης κάνοντας ωστόσο ατομικό πρόγραμμα ενώ όσο αφορά τον Σταμόπουλο θα ξεκαθαρίσει σήμερα αν είναι στην διάθεση των δύο προπονητών, Νίκου Παρασκευόπουλου και Αλέξη Σπηλιόπουλου. Ο έμπειρος άσος συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος στην χθεσινή προπόνηση και όλοι ευελπιστούν ότι θα δώσει κανονικά το «παρών».

 

ΤΟΝΩΣΗ ΑΠΟ ΜΠΑΡΛΟ

Σήμερα ή λίγο πριν από το παιχνίδι με την Ξάνθη θα μιλήσει στους παίκτες ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιώργος Μπάρλος καθώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν κατάφερε να μεταβεί στο γήπεδο χθες.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θέλει να τονώσει τους «κοκκινόμαυρους» στους οποίους θα παρουσιάσει και το νέο τεχνικό τιμ και παράλληλα θα ζητήσει να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους για να έρθει η νίκη.

 

 Η Παναχαϊκή στο Cosmote TV

Το ERTFLIX, με χαρά ανακοινώνει ότι είναι πλέον προσβάσιμο και για τους συνδρομητές της Cosmote TV και αυτό σημαίνει πως οι κάτοχοι της συγκεκριμένης συνδρομητικής πλατφόρμας, θα μπορούν να βλέπουν και τους αγώνες της Παναχαϊκής.

«Όλοι οι νέοι κάτοχοι του νέου Cosmote TV box, θα βρουν την εφαρμογή αυτόματα στην οθόνη τους, καθώς η Cosmote το έχει ήδη κάνει γι’ αυτούς, εντάσσοντας την δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ στις προτεινόμενες εφαρμογές της Cosmote.

To μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να πατήσουν από το τηλεκοντρόλ τους, το home button και να επιλέξουν από τις εφαρμογές (app) το ΕRTFLIX. Με τον εύκολο αυτό τρόπο, μπορούν να απολαύσουν χιλιάδες ώρες από ταινίες, σειρές, παιδικές εκπομπές, ντοκιμαντέρ, μουσικές συναυλίες και φυσικά ζωντανές αθλητικές μεταδόσεις από τα κανάλια EΡΤSports που πλέον προβάλλονται αποκλειστικά στο ERTFLIX, τη δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ» ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της cosmote.

ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ SL2

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των αγώνων της 12ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League 2 αγωνιστικής περιόδου 2020-2021. Οι αγώνες που δεν μεταδίδονται από την ΕΡΤ 3, θα προβάλλονται στα κανάλια ERTSPORTS της ψηφιακής πλατφόρμας ERTflix.

Τετάρτη 03/03/2021

15:00 ERTSPORTS 3, Λεβαδειακός – Α.Ε. Καραϊσκάκης

14:00 ERTSPORTS 5: Διαγόρας – ΟΦ Ιεράπετρας

13:30 ERTSPORTS 4: Δόξας Δράμας, Δόξα Δράμας – Χανιά

15:30 ΕΡΤ 3: Τρίκαλα – Παναχαϊκή

15:00 ERTSPORTS: Ιωνικός – Εργοτέλης

15:00 ERTSPORTS 2: Ξάνθη – Απόλλων Λάρισας

 

Σ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:

«Η Παναχαϊκή πρέπει να προσέξει αλλιώς θα μείνει έκτος εξάδας»

Ο προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε στη mikriliga.com με αφορμή την επικείμενη ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της Super League 2.

Όσον αφορά την ομάδα της Παναχαϊκής τόνισε: «Τα παιχνίδια είναι λίγα, όσοι έχουν μεγάλα ρόστερ και λιγότερες απώλειες, θα φτάσουν στον στόχο.

Η Παναχαϊκή αν δεν προσέξει ίσως βρεθεί εκτός εξάδας…».

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ “Γ’

Ροή ειδήσεων

Advertisement