Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Επιστρέφουν προσωρινά οι «147» της Κοινωφελούς-Με απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών έως τις 15/5

Published

on

Δικαιώθηκαν από το Πρωτοδικείο Αθηνών, οι “147” εργαζόμενοι του Κοινωφελούς του Δήμου Πατρέων, οι οποίοι επιστρέφουν στις δουλειές τους από σήμερα.

Οι εργαζόμενοι τοποθετούνται ξανά στις θέσεις τους μέχρι και τις 15/5 οπότε έχει προγραμματιστεί να συζητηθεί εκ νέου η υπόθεσή τους.
Σχετικά με την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που συζητήθηκαν στην Αθήνα, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Νίκος Ασπράγκαθος, εκπροσωπώντας την Δημοτική Αρχή, παραβρέθηκε στην εκδίκαση της υπόθεσης αίτησης προσωρινής διαταγής και ασφαλιστικών μέτρων των 147 8μηνιτών εργαζομένων της Κοινωφελούς, στηρίζοντας τα δίκαια αιτήματά τους.
Ο Αντιδήμαρχος, κατέθεσε τις ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και της Οικονομικής Επιτροπής. Συγκεκριμένα στην Οικονομική Επιτροπή, αποφασίστηκε ομόφωνα, «η Δημοτική Αρχή να παραστεί στην υπόθεση εκδίκασης, ενώ επιβεβαίωσε την αριθμ. 5/2021 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και τάχθηκε υπέρ του αιτήματος των 8μηνιτών εργαζομένων προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα στον Δήμο Πατρέων για παραμονή στις θέσεις εργασίας τους».

Ροή ειδήσεων

Advertisement