Connect with us

Παναχαϊκή

Σενάριο για να γίνει ο «γάμος» ανάμεσα σε Μπάρλο και Παπαγεωργίου, με κοινό στόχο η Παναχαϊκή να φτάσει στο υψηλότερο σκαλοπάτι

Published

on

Πόσες φορές είδαμε τον Θανάση Παπαγεωργίου στο γήπεδο της Αγυιάς και πόσες φορές στο παρελθόν έδειξε το ενδιαφέρον του για την μεγάλη ομάδα της Παναχαϊκής; Τα πράγματα στο «κοκκινόμαυρο» στρατόπεδο… σίγουρα είναι δύσκολα με τον Γιώργο Μπάρλο να πληρώνει αρκετές «αμαρτίες» και να πολεμάει μόνος του για να τα φέρει εις πέρας.

Αυτό που διαρρέει τις τελευταίες ώρες είναι ότι υπάρχει πιθανή συνεργασία Γιώργου Μπάρλου με Θανάση Παπαγεωργίου.
Να πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Ο Θανάσης Παπαγεωργίου ήθελε να αναμειχθεί με την Παναχαϊκή μετά το τέλος της «Συμμαχίας». Ο ίδιος είχε κάνει επίσημη πρόταση στους «Συμμάχους» όμως δεν έγινε δεκτή. Από κει και πέρα έδωσαν την Παναχαϊκή στον Δρόσο και στην συνέχεια  υπήρξε συμφωνία με τον Καλογερόπουλο. Ο τελευταίος πλησίασε τον Παπαγεωργίου έτσι ώστε να του πουλήσει την ΠΑΕ κάτι που εντέλει δεν δέχτηκε για τους δικούς του λόγους και ανέλαβε τα ηνία ο Γιώργος Μπάρλος.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΑΦΝΙΚΟ-ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ
Ο Γιώργος Μπάρλος και ο Θανάσης Παπαγεωργίου γνωρίστηκαν πριν ένα χρόνο στην Γλυφάδα και από εκείνη την στιγμή οι δύο άντρες έχουν άριστες σχέσεις. Συχνά-πυκνά βρίσκονται είτε στην Αθήνα, είτε στην Πάτρα. Μάλιστα ουκ ολίγες φορές φέτος είδαμε τον Παπαγεωργίου να βρίσκεται στο γήπεδο της Αγυιάς αλλά και σε εκτός έδρας παιχνίδι αυτό στη Δράμα.
Με λίγα λόγια ο ένας έχει τσεκάρει τον άλλον και στην δεδομένη στιγμή δεν θα είναι τυχαίο να υπάρξει «γάμος» και αυτό σίγουρα θα είναι ένα από τα καλά σενάρια έτσι ώστε η ομάδα να προχωρήσει πιο δυνατή.
Ο Μπάρλος είναι ανοιχτός για να έχει δίπλα του έναν δυνατό «συμπαίκτη» όπως είναι ο Παπαγεωργίου.
ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ;

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Θανάσης Παπαγεωργίου ενδεχομένως να βρεθεί στο πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της Παναχαϊκής με τον Ιωνικό.
Με τις ίδιες πληροφορίες αυτός ο «γάμος» μπορεί να έρθει πολύ σύντομα και να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση ή σε διαφορετική περίπτωση να τα «βρουν» μεταξύ τους και να προχωρήσουν θέλοντας να φτάσουν την Παναχαϊκή στο υψηλότερο σκαλοπάτι.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Χρήστος Καραπίτσος στους παίκτες σήμερα επιστρέφουν στις προπονήσεις για να προετοιμαστούν για το δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Ιωνικό.
Όσον αφορά το ιατρικό δελτίο τα νέα δεν είναι καλά για τον Αλέξανδρο Αποστολόπουλο, ο οποίος υπέστη βαρύ διάστρεμμα, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά από τη δράση. Ο Βασίλης Πλιάτσικας έχει τενοντίτιδα στο γόνατο και γίνεται αγώνας δρόμου έτσι ώστε να προλάβει το ματς με τον Ιωνικό το οποίο ωστόσο είναι πολύ δύσκολο.
Τέλος ο Χρήστος Αραβίδης βρίσκεται και πάλι στην Αθήνα στον δικό του γιατρό και θα εκτιμηθεί σε τι κατάσταση βρίσκεται.

Ροή ειδήσεων

Advertisement