Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Η μόνη κερδισμένη η Θύελλα Πατρών (Ολα τα φ.α. και η Βαθμολογια)

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Θύελλα πέρασε από την Κεφαλονιά νικώντας με 1-0 τον Παλληξουριακό

ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ

Mε το δεξί ξεκίνησε στο πρώτο παιχνίδι η Θύελλα Πατρών καθώς επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας του Παλληξουριακού για τον 9ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Οι Θυελλιώτες παρά το γεγονός ότι είχαν μεγάλο χρονικό διάστημα να αγωνιστούν έκαναν κατάθεση ψυχής και πήραν μια πολύ σημαντική νίκη στην Κεφαλονιά πηγαίνοντας στους 4 βαθμούς.

Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε ο Τσόρτας με ψηλοκρεμαστό σουτ.

Στο 55’ ο Χατζηστάμου του Παλληξουριακού έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Σιδέρη, αλλά η Θύελλα δεν κατάφερε να κάνει δύο τα τέρματά της στο 91’. Ο Ντίνος που έχει περάσει στο 85’ στην θέση του Τσόρτα ανατράπηκε από τον Νεστερένκο με τον ίδιο να αναλαμβάνει την εσχάτη των ποινών όμως ο πορτιέρο της Κεφαλονιάς Μωραΐτης απέκρουσε εντυπωσιακά.

Η Θύελλα στο πρώτο παιχνίδι μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος μπαίνει με το δεξί και την 6η αγωνιστική φιλοξενεί στο «Φ. Αραβαντινός» τον Πάμισο.

ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ: Μωραΐτης, Τζωρτζάτος, Νεστερένκο, Λουλούδας, Λυκούδης, Κυριλλίδης, Χατζηστάμου, Ευστρατιάδης, Βιτωράτος, Ιγκνατ, Αραβαντινός.

ΘΥΕΛΛΑ (Σ. Πεφάνης): Σιδέρης, Παναγόπουλος, Αδαμόπουλος, Μανθόπουλος, Κατριβέσης, Αγουρίδης, Στεργίδης (85’ Κ. Κωνσταντινίδης), Βάρρας (85’ Τσίμπιτσης), Τσότρας (85’ Ντίνος), Αποστολόπουλος (67’ Καϊμακάς), Αγγελής (82’ Σκουμής).

 

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΑΙΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ 0-2

Ήττα-σοκ

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης υπέκυψε η ομάδα του Παναιγιαλείου που γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τον Αίαντα Γαστούνης. Η ήττα αυτή έριξε τον Παναιγιάλειο από την κορυφή πηγαίνοντας στην 3η θέση με 8 βαθμούς.

Οι Αιγιώτες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 6΄ της συνάντησης απείλησαν την εστία του Αντωνόπουλου με σουτ του Καραμπούλα που απέκρουσε ο πρώτος σωτήρια.

Στο 30΄ αδράνεια στην άμυνα του Παναιγιαλείου, με τον Κολούρη να μην μπορεί να νικήσει τον Καλλιακμάνη που απέκρουσε.

Στο 57΄ ο Μπούνας εκτέλεσε το κόρνερ, ο Παπαδόπουλος από κοντά με πλασέ δεν νίκησε τον Αντωνόπουλο που απέκρουσε.
Νέο λάθος στο 76΄ από την άμυνα του Παναιγιαλείου με αποδέκτη τον Καλογερόπουλο όμως και πάλι ο Καλλιακμάνης απέκρουσε σωτήρια.

Στο 77΄ όμως οι αμυντικοί της «μελανόλευκης» ομάδας δεν απομάκρυναν σωστά την μπάλα με τον Βατσή μέσα από την περιοχή με σουτ να κάνει το 0-1. Το κερασάκι… στην τούρτα έβαλε ο Κολούρης ο οποίος μόνος μέσα στην περιοχή «έγραψε» το 0-2 που ήταν καιτο τελικό σκορ.

Ο Παναιγιάλειος την επόμενη αγωνιστική φιλοξενείται από τον Παλληξουριακό.

 ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Καλλιακμάνης, Κουραχάνης (64΄ Ορτέντζιος), Καφεντζής, Σπανογιάννης, Παπαδόπουλος, Μαυρόπουλος, Μπούνας, Μπακατσέλος (79΄ Σπηλιωτόπουλος), Βλάχος, Καραμπούλας, Σπυρόπουλος (59΄ Σταθακόπουλος).

ΑΙΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ: Αντωνόπουλος, Παρασκευόπουλος, Βασιλικόπουλος, Παπαχριστόπουλος, Βατσής, Τσακοπιάκος, Σταθάτος (82΄ Βράπη), Γκρίλας, Κουλούρης (89΄ Μπαρδούσης), Καλογερόπουλος, Κάρδαρης ( 70΄ Γεωργόπουλος, 89΄ λ.τ. Δούλος).

 

 

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ- ΔΙΑΓΟΡΑΣ: 2-1

«Αφιλόξενοι» γείτονες

Δεν τα κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του ΠΑΟ Βάρδας ο Διαγόρας που ήταν καλύτερος στην επανέναρξη της Γ΄ Εθνικής ηττήθηκε με 2-1 στο γειτονικό ντέρμπι.

Ο Λαθύρης, ένας πρώην Βραχνιώτης, άνοιξε το σκορ για τους «πράσινους» μόλις στο 13΄ της συνάντησης. Ο Διαγόρας αντέδρασε φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό Θόδωρο Βλασόπουλο στο 34΄ της συνάντησης.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΒ πίεσε για να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα και αυτό ήρθε στο 60΄ της συνάντησης από τον Τσιρίκο. Ο ΠΑΟΒ με αυτή τη νίκη πέρασε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 9 βαθμούς.

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Μ. Τσίρκοβιτς): Τσεκούρας, Π. Πολίτης, Μωραΐτης, Νικολόπουλος, Τσίρικος, Γ. Πολίτης, Γκεβόρκ, Λαθύρης (46’ Παναγάκης), Δ. Μικελάτος, Θεοδωρόπουλος (52’ Μακρής).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ (Χρ. Τσίκας): Μπαρδάκης, Τσεκούρας, Γκολφινόπουλος, Παπαδόπουλος (16’ Ούτσικας), Καπετανάκης (46’ Σαρρής), Τριανταφυλλόπουλος, Βλασόπουλος, Σταυρόπουλος (66’ Ντόμας), Πανάρετος, Γεωργακόπουλος (83’ Λούσκος), Δ. Αλεξανδρής (69’ Α. Αλεξανδρής).

 

ΣΚΟΡΕΡ

 Έπιασε κορυφή ο Βλασόπουλος

Την κορυφή στον πίνακα των σκόρερ έπιασε ο Βλασόπουλος του Διαγόρα που σημείωσε το μοναδικό τέρμα της ομάδας του στο εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΟΒ.

Αναλυτικά οι σκόρερ:

4 ΓΚΟΛ: Βλασόπουλος (Διαγόρας), Γκάτσης (Ναυπακτιακός/Παναιγιάλειος), Κουλούρης (Αίας), Κούνια (Ζάκυνθος), Νάκας (Ναυπακτιακός).

2 ΓΚΟΛ: Ζώντος (Ζάκυνθος), Μπράτι (Παλληξουριακός), Σταυρόπουλος (Ναυπακτιακός), Χριστόπουλος (Παναιγιάλειος).

1 ΓΚΟΛ: Αλεξανδρής (Διαγόρας), Βέλλης (Πάμισος), Βαρδάκας (Εθνικός Σκ.), Βας (ΠΑΟΒ), Βατσής (Αίας), Γεωργιόπουλος (Πάμισος), Γραμματικόπουλος (Αχαϊκή), Λαδάκος (Εθνικός), Εσκουρέδο (Ναυπακτιακός), Κονίδας (Ναυπακτιακός), Κοναγκάγια (Ζάκυνθος), Λαθύρης (ΠΑΟΒ), Μαρκάτος (Παλληξουριακός), Μαρούδας (Τσιλιβί), Μουλιάτος (Διαβολίτσι), Νικολακόπουλος (Εθνικός Σκ.), Ντίνος (Θύελλα), Πάγια (Διαβολίτσι), Πανίτσας (Θύελλα), Παπαδόπουλος (Διαγόρας), Πολίτης (ΠΑΟ Βάρδας), Σολ (Ζάκυνθος), Σούρμπης (Ζάκυνθος), Σταυρόπουλος (Διαγόρας), Τσικγρήλας (Θύελλα), Τσιρίκος (ΠΑΟΒ), Τσόρτας (Θύελλα), Φιλόπουλος (Πάμισος), Χαραλαμπόπουλος (Πάμισος).

 

 

ΣΑΚΗΣ ΠΕΦΑΝΗΣ

«Δείξανε χαρακτήρα»

Ο προπονητής της Θύελλας Πατρών μετά το νικηφόρο παιχνίδι δήλωσε στη «Γ»: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, δείξανε ότι έχουν πολλά αποθέματα ψυχής παρά την μεγάλη αποχή που είχανε από τους αγωνιστικούς χώρους. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι ωστόσο όλοι έδειξαν ένα τρομερό χαρακτήρα δημιουργώντας πολλές φάσεις και θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το ματς στο πρώτο ημίχρονο. Στη επανάληψη παίξαμε όσο χρειαζόταν για να προφυλάξουμε το σκορ όμως και πάλι είχαμε τις ευκαιρίες με αποκορύφωμα το πέναλτι να πετύχουμε και δεύτερο τέρμα.

Συνεχίζουμε με το ίδιο τέμπο και ρυθμό και παρά την μεγάλη αποχή οι παίκτες μου σε κάθε παιχνίδι θα δείχνουν χαρακτήρα».

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ                  

Παναιγιάλειος-Αίας Γαστούνης 0-2 (77’ Βατσής, 83’ Κουλούρης)

Παλληξουριακός-Θύελλα Πατρών 0-1 (29′ Τσότρας)

Εθνικός Σκουλικάδου-Ζάκυνθος 1-3 (82′ Δαδάκος πεν / 29′ Κούνια, 47′ Σολ, 69′ Κοναγκάγια)

Πάμισος-Ναυπακτιακός Αστέρας 1-0 (74′ Χαραλαμπόπουλος)

ΑΟ Τσιλιβί-ΑΟ Διαβολιτσίου 0-1 (9′ Πάγια)

ΠΑΟ Βάρδας-Διαγόρας Βραχνεΐκων 2-1 (13′ Λαθύρης, 60′ Τσιρίκος – 34′ Βλασόπουλος)

Ρεπό: Αχαϊκή.

 

ΕΠΟΜΕΝΗ

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Παλληξουριακός-Παναιγιάλειος

Αίας Γαστούνης-Εθνικός Σκουλικάδου

Θύελλα Πατρών-Πάμισος

Ζάκυνθος-ΑΟ Τσιλιβί

Ναυπακτιακός Αστέρας-Αχαϊκή

ΑΟ Διαβολιτσίου-ΠΑΟ Βάρδας

Ρεπό: Διαγόρας Βραχνεΐκων.

 Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ


Ροή ειδήσεων

Advertisement