Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Η Παναχαικη βάζει “γκολ” αγάπης και αλληλεγγύης

Δημοσιεύθηκε

στις

Οπως ανακοινώθηκε πριν λίγο, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ επέλεξε να βάζει γκολ αγάπης και αλληλεγγύης για τα παιδιά που δίνουν μάχη με τον καρκίνο.

Ιδιαίτερα την περίοδο που διανύουμε οι ανάγκες έχουν αυξηθεί καθώς οι απαγορεύσεις και τα υγειονομικά μέτρα εμποδίζουν τη διοργάνωση εκδηλώσεων και δράσεων που αποτελούν σημαντικές πηγές εσόδων.
Στο πλαίσιο λοιπόν της αγαστής συνεργασίας της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ 1891 με τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας πως μπορούν σε αυτό το link
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf-RxxNLuUZLB4aGKMVRIM6uY7An7Zax3RzxlA7rhVn4hok8w/viewform
να καταθέτουν ηλεκτρονικά, χρήματα, ώστε να στηριχθεί το σπουδαίο έργο που επιτελεί η «Φλόγα».
Στο ποσό των 5€ θα ορίζεται καθεμία συμμετοχή.
Στο πεδίο «παρατηρήσεις» θα συμπληρώνετε «ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891».
Σε κάθε αγώνα της ομάδας μας θα πραγματοποιείται κλήρωση για όλους τους συμμετέχοντες με δώρο μια αυθεντική-συλλεκτική αγωνιστική εμφάνιση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ 1891.
Μπορούμε όλοι να στηρίξουμε το έργο της «Φλόγας» με μια δωρεά.
Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα προστεθούν στον κουμπαρά της «Φλόγας» ώστε να χρησιμοποιηθούν για τη λειτουργία των τεσσάρων ξενώνων του Συλλόγου όπου φιλοξενούνται δωρεάν παιδιά με καρκίνο απ’ όλη την περιφέρεια. Επίσης για την υλικοτεχνική υποδομή των παιδο – ογκολογικών τμημάτων και τη μισθοδοσία γιατρών και νοσηλευτών για τα τμήματα αυτά που έχει αναλάβει η «Φλόγα». Την πληρωμή ειδικών εξετάσεων που απαιτούνται για τα παιδιά και για πολλά άλλα που συμπεριλαμβάνει το πολύπλευρο έργο της «Φλόγας».
Όλοι μαζί μπορούμε να βάλουμε το πιο νικηφόρο γκολ στη μάχη κατά του καρκίνου στα παιδιά.


Ροή ειδήσεων

Advertisement