Connect with us

Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή βρίσκεται σε συζητήσεις για να κλείσει τεχνικό διευθυντή

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Ένα θέμα στο οποίο φαίνεται να έχει τελικά κατασταλάξει η διοίκηση της Παναχαϊκής είναι να προχωρήσει τελικά στη λύση του τεχνικού διευθυντή που θα αναλάβει να κτίσει την ομάδα για τη νέα περίοδο.

Η «Γ» εδώ και μέρες είχε αναφέρει πως είναι πολλές οι πιθανότητες να δοθούν τα κλειδιά σε τεχνικό διευθυντή και παρότι τελευταία υπήρξαν σενάρια, που έλεγαν πως δεν θα υπάρξει συνεργασία με τέτοιο πρόσωπο, εν τούτοις οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως τελικά θα βρεθεί αντικαταστάτης του Ν. Λουμπαρδέα.
Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως πέρα από την περίπτωση του Παύλου Μυροφορίδη που έχει μπει στην άκρη, υπάρχουν ακόμα 2-3 περιπτώσεις παραγόντων που έχουν την ανάλογη εμπειρία και γνωρίσουν την Σούπερ Λιγκ 2 κα εξετάζονται.
Στόχος είναι να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση και να έρθει στην Παναχαϊκή ένας άνθρωπος που να γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στους κοκκινόμαυρους με την διοίκηση να μην βιάζεται να πάρει αποφάσεις, ενώ ανάλογα και με το θέμα του τεχνικού διευθυντή, θα υπάρξουν αποφάσεις και στο θέμα προπονητή που προς το παρόν φαβορί είναι ο Χρ. Καραπίτσος.
ΑΥΡΙΟ Δ.Σ. ΣΤΗΝ ΛΙΓΚΑ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ
Στο μεταξύ, όπως ανακοινώθηκε χθες, αύριο το μεσημέρι (13.00) θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο Super League 2-Football League μέσω τηλεδιάσκεψης με τα αγωνιστικά θέματα αλλά και τον προγραμματισμό της αγωνιστικής περιόδου 2021-22.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση το Δ.Σ. έχει να κάνει τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά που με τα μέχρι τώρα δεδομένα, θα γίνει με 14 ομάδες αφού δεν έχει προχωρήσει το θέμα της αναδιάρθρωσης ενώ σήμερα ίσως γίνει συζήτηση και για το πότε θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα.
Στο μεταξύ χθες επικυρώθηκε η βαθμολογία και για τις θέσεις 9-12 που είχαν μείνει σε εκκρεμότητα μετά την απόρριψη της ένστασης της ΑΕ Καραϊσκάκης.
ΝΕΕΣ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΓΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ
Στο μεταξύ, στο στάδιο της επιβολής ποινών βρίσκονται οι προσφυγές των Μίλτου Μητρόπουλου, Φώτη Παπανικολάου κατά της Παναχαϊκής. Αυτές, ωστόσο, δεν συζητήθηκαν προχθές στο Διαιτητικό Δικαστήριο.
Η ομάδα της Πάτρας ζήτησε και πήρε αναβολή συζήτησης και οι δύο υποθέσεις προσδιορίστηκαν να εκδικαστούν στις 10 Ιουνίου. Την ΠΑΕ εκπροσώπησε στη διαδικασία η νομικός Δόξα Τσαγκαράκη και τους δύο ποδοσφαιριστές ο Γιώργος Παναγόπουλος.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement