Connect with us

Αθλητισμός

Και ακόμα είναι νωρίς

Published

on

Δύο φορές ομάδα της Α΄ Κατηγορίας διέκοψε την προετοιμασία της λόγω covid-19

Τα πράγματα δεν φαίνεται να πηγαίνουν όπως θα θέλαμε για το ερασιτεχνικό μας ποδόσφαιρο. Στο χθεσινό μας ρεπορτάζ αναλύσαμε το μεγάλο πρόβλημα που αναμένεται να υπάρξει με τα rapid test με τις ομάδες να αδυνατούν να καλύψουν το ποσό των 200 ευρώ την εβδομάδα περίπου που χρειάζεται.

Με πληροφορίες της «Γ» ομάδα της Α’ Κατηγορίας που έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία της από τις αρχές Αυγούστου έχει σταματήσει δύο φορές και αυτό ελέω covid19. Παίκτες του συγκεκριμένου σωματείου έχουν βρεθεί θετικοί στον ιό οπότε αναγκαστικά σταμάτησαν δύο φορές οι προπονήσεις.

Βρισκόμαστε στα μέσα Αυγούστου που οι θερμοκρασίες είναι υψηλές οπότε φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν το κλίμα αλλάξει. Όπως καταλαβαίνετε τα πράγματα πολύ δύσκολα. Ακόμα και αν ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αχαΐας στην πορεία ουκ ολίγες ομάδες θα εμφανίσουν θετικούς στο ιό ποδοσφαιριστές και οι διακοπές θα είναι πολλές.

Ένα τέτοιο πρωτάθλημα (ερασιτεχνικό) λοιπόν κάτω από τέτοιες συνθήκες είναι πολύ δύσκολο να υποστηριχτεί και τα πράγματα δυστυχώς δεν θα είναι καθόλου, μα καθόλου απλά.

Είναι κρίμα για τα νεαρά παιδιά που έχουν μάθει στον αθλητισμό να στρέψουν αλλού το ενδιαφέρον τους. Πρέπει οι υπεύθυνοι να βρουν λύσεις για να στηρίξουν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό γιατί όλα από εκεί ξεκινάνε…

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ “Γ”

Ροή ειδήσεων

Advertisement