Connect with us

Αθλητισμός

Ημέρα ξεκούρασης για τους “κοκκινόμαυρους”

Published

on

Ο Σέρβος προπονητής, Ζέλικο Κάλαϊντζιτς έδωσε ρεπό στους κοκκινόμαυρους και από αύριο στην μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για το Κύπελλο

 

ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ

Ε-mail: [email protected]

Ημέρα χαλάρωσης η σημερινή για τους κοκκινόμαυρους μετά από την πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας.

Οι ρυθμοί την επόμενη εβδομάδα σίγουρα θα ανέβουν με τον τεχνικό Ζέλικο Κάλαϊντζιτς να ετοιμάζει το πρόγραμμα έτσι ώστε να ετοιμάσει τους κοκκινόμαυρους όσο αυτό είναι εφικτό για τον αγώνα Κυπέλλου στο Ταύρο στις 28/8 με αντίπαλο τον Φωστήρα.

Φυσικά πριν από τον επίσημο αγώνα οι κοκκινόμαυροι θα δώσουν το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι την προσεχή Τετάρτη στο γήπεδο της Αγυιάς με αντίπαλο τον Κεραυνό Αγ. Βασιλείου (ομάδα Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣΑ) κεκλεισμένων των θυρών.

ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ Ο ΜΠΕΛΕΖΑΚΗΣ

Χθες το πρωί, λοιπόν, οι παίκτες της Παναχαϊκής έκαναν την τελευταία τους προπόνηση γι’ αυτή την εβδομάδα και να σημειωθεί ότι σε αυτή συμμετέχει από την Παρασκευή και ο πρώην κοκκινόμαυρος Μπελεζάκης. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είχε πάρει το δελτίο του στα χέρια του και διαπραγματευόταν την μεταγραφή του στον ΠΑΟ Βάρδας όμως όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει και πάλι στην ομάδα της Παναχαϊκής.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…

Μπορεί ο επικεφαλής της Παναχαϊκής, Πέτρος Σταθάκης, να βρίσκεται στην Αμερική για προσωπικούς του λόγους όμως το επιτελείο που βρίσκεται στην Πάτρα συνεχίζει τις επαφές του με ποδοσφαιριστές οι οποίοι ενδέχεται να στελεχώσουν την μεγάλη «κυρία». Φυσικά υπάρχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σταθάκη ο οποίος καθοδηγεί τους συνεργάτες του για την εξέλιξη των συζητήσεων.

Όπως αποκάλυψε η «Γ» για την θέση του πορτιέρο που είναι το «Α» και το «Ω» σε μια ομάδα έχουν γίνει επαφές με τον έμπειρο πορτιέρο Χρήστο Αθανασόπουλο. Πέρα όμως από το «άσο» η Παναχαϊκή κινείται στο να βρει έμπειρες λύσεις στα μετόπισθεν και συγκεκριμένα αναζητά αριστερό και δεξιό μπακ. Η άμυνα όπως έλεγε στην «Γ» ο επικεφαλής, Πέτρος Σταθάκης, στα μετόπισθεν πρέπει να είναι πολύ δυνατή.

 

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την διοίκηση

Έφυγε ξαφνικά από την ζωή ο πατέρας του νεαρού ταλαντούχου ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής Θάνου Θανόπουλου, Γιώργος σε ηλικία 50 ετών.

Ο «μικρός» που αγωνίζεται στην Κ-20 και συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία των κοκκινόμαυρων έκανε γνωστή την είδηση της απώλειας του αγαπημένου του πατέρα μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα όπου ανέφερε: «Καλό παράδεισο πατεράκο μου, σε αγαπάω πάρα πολύ, να είσαι σίγουρος ότι θα τα πούμε πολύ σύντομα».

Η διοίκηση της Παναχαϊκής άμεσα προχώρησε στην παρακάτω συλλυπητήρια ανακοίνωση: «Η οικογένεια της Παναχαϊκής εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τη ξαφνική απώλεια του Γιώργου Θανόπουλου, πατέρα του Θάνου Θανόπουλου, ποδοσφαιριστή της ομάδα μας. Ο Γιώργος Θανόπουλος έφυγε την Παρασκευή (20/8) από τη ζωή σε ηλικία 50 ετών. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για την οικογένεια του Θάνου θα είμαστε στο πλευρό του. Θάνο, κουράγιο και δύναμη σε σένα και στους οικείους σου».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement