Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Δε τη… πατάει ξανά ο Άρης

Δημοσιεύθηκε

στις

Μάθε τα πάντα για την bet 365

Ευρωπαϊκά ματς τέλος και σήμερα ξεκινάει ακόμα μια σούπερ αγωνιστική σε όλη την Ευρώπη. Στο πρόγραμμα έχουμε παιχνίδια για όλα τα γούστα, ένα από κάθε μεγάλο πρωτάθλημα, όμως αυτό που έχουμε ξεχωρίσει θα γίνει στα μέρη μας.

Στη Νίκαια, ο Ιωνικός θα παίξει το πρώτο του εντός έδρας ματς στη μεγάλη κατηγορία μετά από πολλά χρόνια, όμως ο αντίπαλός του δεν έχει διάθεση για «γιορτές», καθώς οι φιλοδοξίες του φτάνουν πολύ ψηλά.

Ιωνικός: Δεν ήταν και το πιο ιδανικό σενάριο αυτό που βίωσαν οι φίλοι του Ιωνικού, στην επιστροφή της ομάδας στη Σούπερ Λιγκ την περασμένη εβδομάδα. Η ομάδα της Νίκαιας γνώρισε την ήττα με 3-0 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, όμως αυτό μπορεί κάπως να δικαιολογηθεί. Πέραν του λογικού άγχους της πρεμιέρας, υπήρξε και η κόκκινη κάρτα του Ρομαό στο μισάωρο, που ουσιαστικά έβαλε ένα… βουνό στους συμπαίκτες του. Ο Σπανός αισιοδοξεί πως η ομάδα του θα δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο στην έδρα της, εκεί όπου υποδέχεται τον Άρη, μια ομάδα με εξαιρετικό ρόστερ και εμπειρία. Στόχος είναι ο βαθμός ή βαθμοί, κάτι που απαιτεί φυσικά πολλή δουλειά.

Άρης: Στην πρεμιέρα του στη φετινή Σούπερ Λιγκ, ο Άρης δεν ήταν κακός κόντρα στον ΟΦΗ, ήταν όμως πολύ άστοχος. Οι Θεσσαλονικείς έπαιξαν καλά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, είχαν φάσεις, όμως το 0-0 φανέρωσε πως ακόμα η ομάδα δεν είναι έτοιμη. Η αλήθεια είναι πως η διοίκηση με τις κινήσεις της έθεσε ψηλά τον πήχη, πολλοί μιλούσαν ακόμα και για τίτλο, όμως υπάρχει ακόμα δρόμος ώστε η ομάδα να φανεί ανταγωνιστική στα ψηλά. Το ματς στη Νίκαια είναι ένα πολύ καλό τεστ για να φανεί αν ο Άρης έχει ότι χρειάζεται να για παίρνει αυτές τις νίκες που θα τον φέρουν άνετα στην πρώτη 6άδα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Άρης έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη φέτος και παρότι δεν έκανε θετικό ξεκίνημα, έχει όλα τα εχέγγυα για να τα καταφέρει. Ο Ιωνικός ξεκίνησε με μια λογική ήττα από την ΑΕΚ, δείχνει πως θέλει ακόμα δουλειά και θεωρούμε πως οι «κίτρινοι» θα πάρουν το διπλό στη Νίκαια.

Νόμιμες Στοιχηματικές με προσφορές* βετ 365 στον Άρχοντα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)


Ροή ειδήσεων

Advertisement