Connect with us

Παναχαϊκή

Για την τρίτη πρόκριση

Published

on

Η Παναχαϊκή συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει του κυριακάτικου αγώνα Κυπέλλου με τον Διαγόρα Βραχνεΐκων

Ένα παιχνίδι που σίγουρα θα μπορούσε να μαζέψει πολύ κόσμο όμως οι δυνατότητες του δημοτικού γηπέδου των Βραχνεΐκων είναι περιορισμένες. Έτσι τα εισιτήρια που βρίσκονται στη διάθεση της διοίκησης δεν θα ξεπερνάνε τα 160.

Η κληρωτίδα έβγαλε το τοπικό παιχνίδι ανάμεσα στον Διαγόρα και την Παναχαϊκή. Λόγος για αλλαγή έδρας έγινε, όμως η διοίκηση των γηπεδούχων αποφάσισε να αγωνιστούν στην έδρα τους αφού δεν τους αναγκάζει κανείς να αποχωρήσουν επειδή και η Παναχαϊκή αγωνίζεται στο ίδιο πρωτάθλημα.

Από την πλευρά της η διοίκηση του Διαγόρα καλά έκανε αφού αγωνίζεται σε πλαστικό χλοοτάπητα, όμως δεν θα είναι και το καλύτερο για τους κοκκινόμαυρους.

Ωστόσο σίγουρα θα χάσει πολλά από τα εισιτήρια που θα είχε εάν αγωνιζόταν στο «Φ. Αραβαντινός» που αρχικά είχε έρθει ως σκέψη.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ

Το Δημοτικό στάδιο Βραχνεΐκων διαθέτει μια κερκίδα με 204 καθίσματα και βάσει των κανονισμών του υγειονομικού πρωτοκόλλου μόνο το 80% μπορεί να προσέλθει. Δηλαδή μιλάμε για 160 εισιτήρια εντός του γηπέδου και το κόστος κυμαίνεται στα 10 ευρώ.

Από κει και πέρα στον περιβάλλοντα χώρο υπάρχει η δυνατότητα προσέλευσης φιλάθλων για τους οποίους θα αποφασίσει η διοίκηση του Διαγόρα αν θα δοθεί η άδεια να παραβρεθούν και με τι κόστος.

Χθες η προετοιμασία συνεχίστηκε κανονικά για τους κοκκινόμαυρους με τον Σέρβο τεχνικό Ζέλικο Κάλαϊτζιτς φυσικά να βλέπει πολύ σοβαρό τον αντίπαλό του αφού η Παναχαϊκή θέλει να περάσει στην επόμενη φάση του θεσμού.

Μάλιστα ο έμπειρος τεχνικός έχει μια εικόνα για το πώς αγωνίζεται η ομάδα των Βραχνεΐκων αφού βρέθηκε στον αγώνα κυπέλλου της β’ φάσης με αντίπαλο τον Ερμή Μελιγούς. Σίγουρα δεν θα έβγαλε πολλά συμπεράσματα αφού ο αντίπαλος δεν ήταν και ο ιδανικότερος όμως μια πρώτη εικόνα την έχει στο πλάνο του.

 

Τα κοινά χαρακτηριστικά

Τόσο ο Διαγόρας όσο και η Παναχαϊκή είναι δύο ομάδες της Αχαΐας και λογικό είναι να έχουν περάσει από αυτές αρκετοί ποδοσφαιριστές.

Τα κοινά πρόσωπα από τα φετινά ρόστερ είναι οι Γιάννης Σκεπετάρης που πέρυσι φόρεσε την φανέλα της Παναχαϊκής καθώς και τα αδέρφια Μάριος και Λευτέρης Μικές που προέρχονται από την Κ20.

Στον αντίποδα η Παναχαϊκή έχει στο ρόστερ της πρώην παίκτες του Διαγόρα όπως ο πορτιέρο Αλέξανδρος Μπαμπούνης και ο ταλαντούχος Λούσκος.

Μην ξεχνάμε τον έμπειρο ποδοσφαιριστή Νίκο Βλασόπουλο που αγωνίζεται με τη φανέλα των Βραχνεΐκων και στο παρελθόν έχει φορέσει την κοκκινόμαυρη φανέλα κερδίζοντας μάλιστα τότε και το πρωτάθλημα στην Γ΄ Εθνικής. Επίσης τον Φώτη Γεωργαντόπουλο μαζί με τον Γιώργο Παπαδόπουλο. Στον Διαγόρα επίσης βρίσκονται οι Αττίλιο Λιμάτσι και Τσεκούρας που προέρχονται από την Κ20 της Παναχαϊκής.

Ξεχωριστή αναφορά πρέπει να γίνει στα πρόσωπα των Χρήστου Λούβαρη και Ανδρέα Ζήκου οι οποίοι έχουν περάσει από την Παναχαϊκή.

Ο πρόεδρος του Διαγόρα Βραχνεΐκων, Χρήστος Λούβαρης είχε διατελέσει πρόεδρος της Παναχαϊκής το 2012, ενώ ο προπονητής των Βραχνιωτών Ανδρέας Ζήκος την δεκαετία του ’80 φόρεσε με επιτυχία την κοκκινόμαυρη φανέλα.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement