Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Σε κυκλοφορία από αύριο τα εισιτήρια

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Διαγόρας ανακοίνωσε από που μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια οι φίλαθλοι για τον εντός έδρας αγώνα για την γ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος με την Παναχαϊκή. Το εισιτήριο θα κυμαίνεται στα 10 ευρώ και όσοι βρεθούν στο Δημοτικό γήπεδο των Βραχνεΐκων θα πρέπει να διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού covid-19 ή πιστοποιητικό νόσησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Διαγόρα Βραχνεΐκων θα ήθελε να ενημερώσει τους φιλάθλους για τον αγώνα της γ΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με την Παναχαϊκή στο δημοτικό γήπεδο Βραχνεΐκων, την προσεχή Κυριακή (26/9, 16.00), πως τα εισιτήρια θα διατίθενται σε τιμή 10€.

Το πρωί του Σαββάτου από τις 10.00 ώς τις 14.00 θα πωληθεί ένα μέρος από τα 100 εισιτήρια που θα τεθούν σε κυκλοφορία για το ματς. Το σημείο όπου θα μπορούν οι φίλαθλοι να αγοράσουν εισιτήριο, θα είναι το χρυσοχοείο «Αδάμ Τσαρούχης» που βρίσκεται στην οδό Πατρέως.

Απαραίτητη προϋπόθεση για αγορά εισιτηρίων είναι να έχουν τα αντίστοιχα πιστοποιητικά εμβολιασμού covid-19 ή πιστοποιητικά νόσησης. Το προσωπικό ασφαλείας του γηπέδου θα κάνει χρήση της εφαρμογής covid free για τον έλεγχο των πιστοποιητικών, εξετάζοντας παράλληλα τα απαραίτητα έγγραφα και τα εισιτήρια – κάρτες διαρκείας πριν από την είσοδο των θυρών.

Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας που θα καλύπτει στόμα και μύτη, τόσο κατά την άφιξη στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, όσο και καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής στις εξέδρες, όπως και κατά την αποχώρηση».


Ροή ειδήσεων

Advertisement