Connect with us

Ερασιτεχνικό

Μεγάλες νίκες για δύο (Ολα τα φύλλα αγώνα του Α’ Ομίλου της Α’ Κατηγορίας)

Published

on

 Ο Πανμοβριακός συνέτριψε εκτός με 5-0 τον Αχαιό, ενώ η Αχαϊκή εντός με 5-1 τον Δία

 

Με τις μεγάλες νίκες του Πανμοβριακού και της Αχαϊκής συνεχίστηκε το πρωτάθλημα του Α’ Ομίλου για την 2η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας.

Η ομάδα του Ριόλου διέλυσε εκτός έδρας με 5-0 τον Αχαιό και χατ-τρικ του Γραμματικόπουλου, ενώ η Αχαϊκή με 5-1 εντός έδρας τον Δία με επίσης χατ-τρικ του Λαζανά.

Η Δόξα Παραλίας μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα καθώς επιβλήθηκε με 2-1 του Ίκαρου Πετρωτού αφού στην πρεμιέρα πήρε άκοπα τους τρεις βαθμούς της νίκης από τη Δόξα Χαλανδρίτσας.

Σπουδαία νίκη απέσπασε η Δόξα Νιφορεΐκων με 1-0 επί του Αστέρα Τσουκαλεΐκων χάρη στο τέρμα του Χρυσανθόπουλου στο 82’ και τέλος το Λιμνοχώρι χωρίς να αγωνιστεί πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης από τη Δόξα Χαλανδρίτσας που έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

 

ΑΧΑΙΟΣ- ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ 0-5

ΓΚΟΛ: 22΄, 36΄, 61΄Γραμματικόπουλος, 48΄, 51΄ Οικονομόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλ. Φωκάς.

ΚΟΚΚΙΝΗ:-

ΑΧΑΙΟΣ ΣΑΡ. (Σ. Παναγόπουλος): Αγοράκης, Σκλαβούνος (85′ Σπυρόπουλος), Νικολόπουλος, Κλουκινιώτης, Ανδριέλος (46′ Χατζήπαπας), Σουβαλιώτης, Σακελλαρίου, Μαρούλης, Λαζανάς, Καλογερόπουλος, Ανδρεόπουλος.

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ (Ν. Σπυρόπουλος): Μανουσιάδης, Αθανασόπουλος (63′ Γκοτσούλιας), Μπακατσέλος, Διακάτος (79′ Κατριμπούζας), Κυριαζόπουλος, Κοκκίνης, Λιάκος (79′ Σπυρόπουλος), Παναγάκης, Γραμματικόπουλος (73′ Κανελλόπουλος), Οικονομόπουλος, Κάτσενος.

 

ΔΟΞΑ ΠΑΡ.-ΙΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡ. 2-1

ΓΚΟΛ: 24′ πεν. Φωτόπουλος, 43′ Σοφούλης-68′ Κλίσης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλ. Γιαννόπουλος.

ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ: 11′ Νίκας.

ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Γ. Γεωργιτσόπουλος-Θ.Λαμπρόπουλος): Χιωτέλλης, Βγενόπουλος, Τσιβγενίδης (82΄ Κουτσουμπελίτης), Λαζανάς, Πυρρής, Κανελλακόπουλος, Σιδέρης (89΄ Αγγελούσης), Βρασίδας, Σοφούλης (64΄ Σόλας), Φωτόπουλος, Νίκας.

ΙΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ (Α. Σταθόπουλος): Κατσαΐτης, Καγιάφας (46΄ Τσουραμάνης), Παναγιωτακόπουλος (63΄ Δρογγίτης), Μακρόπουλος, Δημόπουλος, Κλήσης, Τσάμης, Σπυρόπουλος (63΄ Καλομοίρης), Κοντογεωργόπουλος, Χριστόπουλος (46΄ Ταγάρας), Γαβριήλ.

 

ΔΟΞΑ ΝΙΦ.-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΣΟΥΚ. 1-0

ΓΚΟΛ:  69′ Χρυσανθόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στ. Μαχαίρας.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 57′ Καρέλας – 43′ Κράγια.

ΔΟΞΑ ΝΙΦ. (Α. Κίκινας): Ταγκόπουλος, Ταπεινός, Γεωργίου, Ανδρικόπουλος (30’ Γεωργίου),  Χρυσανθόπουλος, Καρέλλας, Παππάς, Μπακάλης, Βρανάς, Νταλάπας, Αγγελόπουλος (60’ Λεχουρίτης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΣΟΥΚ. (Α. Χαρακίδας): Σουτζόγλου, Νάνος (46’ Κολαΐτης), Θωμάς (61’ Κατσαρός), Ζαφειρόπουλος, Τογαντζής (70’Παναγιωτόπουλος), Κράγια, Τζόλας, Παπαγιαννόπουλος, Καραχάλιος, Θεοδωρόπουλος (57’ Μάντζαρης), Σολωμός (70’ Παπαβασιλείου).

 

ΑΧΑΪΚΗ-ΔΙΑΣ 5-1

ΓΚΟΛ: 21΄πεν., 64΄ Μπουρλάκης, 67΄, 90΄, 92΄ Λαζανάς – 53΄ Δημ. Παναγιωτόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δ. Ρουμπάνης.

ΚΟΚΚΙΝΗ:-

ΑΧΑΪΚΗ (Γ. Λαγός): Σταθόπουλος, Α. Αγγελόπουλος, Σαν Φιλίππο, Σέρμπος, Δ. Αγγελόπουλος (70’ Ντουράι), Βαλογιάννης, Μπίκος (57’ Μούζος), Κατσίνας, Λαζανάς, Μπουρλάκης, Καζαντζής (79’ Τσεγγενές).

ΔΙΑΣ ΣΑΡ. (Χ. Ξυπολιάς): Κωστούλιας, Παπανικολόπουλος, Μαρκεζίνης, Σταθόπουλος (77’ Κακαρούμπας), Νικολάου, Ζησιμόπουλος, Καπερώνης (83’ Κουραχάνης), Στρέκλας (70’ Θεμιστοκλόπουλος), Δ. Παναγιωτόπουλος, Γκολφινόπουλος, Β. Παναγιωτόπουλος.

 

ΔΟΧΑ ΧΑΛ.- ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ α.α. 0-3

Το Λιμνοχώρι δεν αγωνίστηκε στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας αφού η Δόξα Χαλανδρίτσας παρότι δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα δεν κατάφερε να ενεργοποιηθεί και έτσι χάνει τους τρεις βαθμούς της νίκης στα χαρτιά. Ο προπονητής των «πράσινων» Ανδρέας Πετρόπουλος είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον αντίπαλο της επόμενης αγωνιστικής, που είναι η Δόξα Παραλίας.

 

Ο MVP

Την στήλη του mvp αυτή την αγωνιστική κλέβει ο έμπειρος επιθετικός της Αχαϊκής Ανδρέας Λαζανάς ο οποίος σημείωσε το πρώτο του χατ- τρικ. Οι κιτρινόμαυροι συνέτριψαν εντός έδρας με 5-1 τον Δία και πήραν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

 

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ

Κλείδωσε τη νίκη

Η Δόξα Παραλίας ουσιαστικά το Σάββατο έκανε πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, καθώς την πρώτη αγωνιστική πήρε άκοπα τους τρεις βαθμούς της νίκης από τη Δόξα Χαλανδρίτσας.

Το πρώτο «τρίποντο» της Δόξας κόντρα στο Ίκαρο πιστώνεται και στον Ανδρέα Σοφούλη ο οποίος στο 43’ με το γκολ που πέτυχε κλείδωσε… τη νίκη για την ομάδα (2-1).

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Αχαιός – Πανμοβριακός………………….0-5

Δόξα Παρ. – Ίκαρος Πετρ……………… 2-1

Δόξα Νιφ. – Αστέρας Τσουκ……………1-0

Αχαϊκή – Δίας………………………………..5-1

Δόξα Χαλ. – Λιμνοχώρι……………α.α. 0-3

 

ΕΠΟΜΕΝΗ

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ίκαρος Πετρ. – Πανμοβριακός

Λιμνοχώρι – Δόξα Παρ.

Δίας – Αχαιός

Αστέρας Τσουκ. – Δόξα Χαλ.

Δόξα Νιφ. – Αχαϊκή

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement