Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Ρίσκο με την «αύρα» της Σάλκε

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Τα πρωταθλήματα επιστρέφουν για τα καλά στη καθημερινότητά μας, μιας και οι Εθνικές θα δώσουν τα τελευταία τους ραντεβού για τα προκριματικά σε ένα μήνα από τώρα. Όπως συνήθως συμβαίνει, οι εκπλήξεις είναι αρκετές μετά από κάθε διακοπή, έτσι και εμείς θα ρισκάρουμε σήμερα.

Μάθε τα πάντα για τις ιντερβετεν προσφορες*

Στο Αννόβερο, λοιπόν, θα γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι για τη Β’ Γερμανίας. Εκεί, η τοπική ομάδα που ψάχνει εναγωνίως μια επιτυχία, υποδέχεται τη δυνατή Σάλκε, η οποία βλέπει την επιστροφή της στα μεγάλα «σαλόνια» σαν τον μόνο διαθέσιμο δρόμο.

ΑΝΝΟΒΕΡΟ: Στο καλύτερο σημείο ήρθε η διεθνής διακοπή για το Αννόβερο, μιας και η ομάδα προερχόταν από δυο απώλειες, μια με τη Σαντχάουζεν εντός και μια με τη Νυρεμβέργη εκτός, αν και το τελευταίο δεν ήταν κακό αποτέλεσμα. Στόχος της ομάδας για φέτος είναι να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στη κατάταξη και αν βγει και κάτι καλό μέσα από αυτό, θα είναι μπόνους. Φυσικά, οι φίλοι του συλλόγου επιθυμούν όσο τίποτα την επιστροφή στη Μπουντεσλίγκα μετά από δυο χρόνια, όμως αυτό δεν θεωρείται ρεαλιστικό αυτή τη στιγμή. Τελευταία νίκη επί της Σάλκε ήταν το 2017 και αυτό θα κυνηγήσει και σήμερα, κοντράροντας ένα από τα φαβορί της κατηγορίας.

ΣΑΛΚΕ: Αρχίζει να βρίσκει ρυθμό σιγά σιγά η Σάλκε, στοχεύοντας φυσικά τις δυο πρώτες θέσεις που δίνουν απευθείας το εισιτήριο για τη μεγάλη κατηγορία. Η εικόνα της πριν τη διακοπή ήταν πολύ καλή και σίγουρα θα επιθυμούσε να μη της χάλαγε ο ρυθμός. Για το λόγο αυτό έδωσε και ένα νικηφόρο φιλικό κόντρα στη Λούμπεκ τη περασμένη εβδομάδα. Αυτή τη στιγμή οι «βασιλικοί μπλε» είναι κοντά στη 4άδα και θα ψάξουν ακόμα ένα εκτός έδρας τρίποντο στη δύσκολη έδρα του Αννόβερου. Θυμίζουμε πως η Σάλκε τα πηγαίνει πολύ καλά εκτός φέτος, έχοντας 3 νίκες και 1 ήττα μακριά από το Γκελζινκίρχεν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Παρότι οι δυο ομάδες έχουν να μπουν στο γήπεδο αρκετές ημέρες, η φόρμα της Σάλκε δε γίνεται να παραγραφεί. Περιμέναμε το διπλό γύρω στο 2.00, έτσι όταν είδαμε το 2.65 του Stoiximan, μπήκε στις επιλογές μας.

Νόμιμες Στοιχηματικές με προσφορές* εγγραφής στον Άρχοντα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)


Ροή ειδήσεων

Advertisement