Connect with us

Ερασιτεχνικό

ΙΚΑΡΟΣ ΛΑΚ.: “Η ανθρώπινη ζωή είναι ανεκτίμητη”

Published

on

Αιχμηρή ανακοίνωσε εξέδωσε πριν απο λίγο οι ποδοσφαιριστές αλλά και το τεχνικό τιμ της ομάδας του Ικαρου Λακκόπετρας.

Η ομάδα του Ικαρου αυτή την στιγμή έχει τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα και ζητάει την αναβολή της αναμέτρησης για την 3η αγωνιστική του Α’ Ομίλου της Β’ κατηγορίας με τον Ατρόμητο Λάππα. Όπως φαίνεται η ΕΠΣ Αχαΐας ακολουθεί κατά γράμμα το υγειονομικό πρωτόκολλο που αναφέρει ότι αναβολή προκύπτει από πέντε επιβεβαιωμένα κρούσματα και πάνω οπότε και δεν ανακοινώνει καμία αναβολή της αναμέτρησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Με μεγάλη μας λύπη και απογοήτευση μαθαίνουμε ότι η ΕΠΣ ΑΧΑΙΑΣ δε θέλει να αναβάλει το ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο Λάππα. Ενώ υπάρχουν επιβεβαιωμένα κρούσματα ανάμεσα μας και πολλοί από εμάς έχουν συμπτώματα αλλά ακόμα τα τεστ ίσως δε δείχνουν τίποτα όπως είναι λογικό αφού οι γιατροί λένε ότι μετά την επαφή μπορεί να περάσουν ακόμα και 5 με 6 ημέρες για να δείξει ενα τεστ..

Ενώ και προς τιμή τους διοίκηση, τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου αμέσως συμφώνησαν για την αναβολή γιατί όπως είπαν και αυτοί πάνω απ’ όλα προέχει η υγειά όλων μας. Εμείς όπως όλοι οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές κάποιοι έχουμε παιδιά, άλλοι έχουμε ηλικιωμένους στα σπίτια μας, κάποιοι δεν έχουμε πολυτέλεια να χάσουμε το μεροκάματο κτλ… Ποιος μπορεί να μας εξασφαλίσει ότι την Κυριακή δε θα υπάρχουν ανάμεσα μας κάποιοι που μπορεί να μεταφέρουν τον ιο σε συμπαίχτες, αντιπάλους και διαιτητές; Ένα παιχνίδι είναι όμως η ανθρώπινη ζωή είναι ανεκτίμητη! Ωραία τα πρωτόκολλα και όλα αυτά αλλά μη ξεχνάει κανένας ότι είμαστε ερασιτέχνες”

Τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές του Ικαρου Λακόπετρας

Ροή ειδήσεων

Advertisement