Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Κ. Ρηγόπουλος: «Τιμή στα χιλιάδες μέλη της ΝΔ»

Published

on

Ο δημοσιογράφος Κώστας Ρηγόπουλος αναδείχτηκε πρώτος και με σημαντική διαφορά σε σταυρούς προτίμησης στις προχθεσινές εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας και προέβη στις παρακάτω  δηλώσεις στην “Γνώμη”.

Είμαι χαρούμενος όπως όλοι στην Αχαΐα και αξίζει η τιμή στα χιλιάδες μέλη της Νέας Δημοκρατίας που προσήλθαν και με την ψήφο τους ανέδειξαν τους Προέδρους και τα νέα μέλη στα κομματικά όργανα του Νόμου μας Συγχαρητήρια στο νέο πρόεδρο Αντώνη Κουναβη τον συνυποψήφιο Νίκο Κατσουγκράκη καθώς και σε όσους και όσες εξελέγησαν στη νέα ΔΕΕ Π Αχαΐας στις επτά Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις καθώς και τους Συνέδρους Η συμμετοχή και η δραστηριότητα μου στη διοίκηση του κόμματος μας στο Νόμο θα είναι από την θέση του μέλους της ΔΕΕΠ σύμφωνη με τις αρχές και τις αξίες της παράταξης μας , με πνεύμα ενότητας και συνεργασίας όλων μας ,στηρίζοντας παράλληλα το κυβερνητικό έργο για μια Ελλάδα ισχυρή και σύγχρονη , όπως την έχει οραματιστεί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης Η Ελλάδα αλλάζει Βαδίζει μπροστά Κοιτάζει ψηλά

Η συμμετοχή και η δραστηριότητα μου στη διοίκηση του κόμματος μας στο Νόμο θα είναι από την θέση του μέλους της ΔΕΕΠ σύμφωνη με τις αρχές και τις αξίες της παράταξης μας, με πνεύμα ενότητας και συνεργασίας όλων μας, στηρίζοντας παράλληλα το κυβερνητικό έργο για μια Ελλάδα ισχυρή και σύγχρονη, όπως την έχει οραματιστεί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ, ΠΟΙΟΙ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ 15ΜΕΛΗ Δ.Ε

Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση για τη νέα Διοικούσα Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαϊας. Πρώτος στην προτίμηση των ψηφοφόρων το ιστορικό στέλεχος του κόμματος, πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αχαϊας, Κώστας Ρηγόπουλος. Αναλυτικά εκλέγονται οι:
Ρηγόπουλος Κωνσταντίνος 2239
Σύφαντος Νικόλαος 1802
Παναγιωτοπούλου Πηνελόπη 1568
Μεντζελόπουλος Γεώργιος 1431
Κωσταρίδης Νικόλαος 1370
Μοσχοπούλου Αγγελική 1369
Γραμματίκας Γεώργιος 1342
Θανασάς Ρήγας 1307
Σταματάκη Αγγελική 1100
Δρακοπαναγιωτάκης Γιάννης 1026
Καλαντζή Φανή 902
Τερζής Γεώργιος 855
Καρακίτσος Νίκος 822
Κυριακοπούλου Μαρία 558
Βαρέλη Αναστασία 466
Με βάση την ποσόστωση, σύμφωνα με την οποία πρέπει να υπάρχουν στην Δ.Ε. έξι γυναίκες), εκλέγονται οι κυρίες Κυριακοπούλου και Βαρέλη, παρότι συγκέντρωσαν μικρότερο αριθμό ψήφων από τους Σπύρο Σπυρόπουλο (744) και Αθανάσιο Γαβριηλόπουλο (741).
Οι άλλοι μη εκλεγέντες είναι: Κωνσταντίνος Στάμος )707) Παναγιώτης Μικές (427), Ζωή Παπαδημητρίου (303), Δήμητρα Σαλεβίστα (151).
Σημειώνεται ότι με βάση τα τελικά αποτελέσματα για τις εκλογές της ΝΟΔΕ και δεδομένου ότι το ποσοστό του υποψηφίου προέδρου, Ν. Κατσουγκράκη δείχνει να βρίσκεται πολύ κοντά, ίσως και λίγο πιο πάνω από το 40%, το αμέσως επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσει εάν ο κ. Κατσουγκράκης δικαιούται θέση μέλους στη ΔΕΕΠ και φυσικά, εάν θα αποδεχτεί τη θέση.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement