Connect with us

Ερασιτεχνικό

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Έδειξαν τα «δόντια» τους

Published

on

Μεγάλη εντός έδρας νίκη σημείωσε η ομάδα των Καλαβρύτων στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του Γ’ ομίλου με 3-2 επί της Αιγείρας/Ακράτας που την υποχρέωσε στην πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα.

Το συγκρότημα του Φίλιππου Σχοινά προηγήθηκε με 2-0 χάρης στα τέρματα των Π. Μητρόπουλο στο 23′ και Ανδρέα Σπανού στο 30′ λεπτό, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κάνουν την μεγάλη ανατροπή και με τέρματα των Ασπρούκου στο 34′, Γκλαβά στο 59′ και του Μητρόπουλου στο 90′ λεπτό, να παίρνουν ένα σπουδαία «τρίποντο» με 3-2, ανεβαίνοντας στην 3η θέση της βαθμολογίας. Στο 94′ αποβλήθηκε για τους γηπεδούχους ο Σ. Τσαβαλάς.

Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ (Παπαχριστόπουλος – Βλάχος): Λέσης, Π.Βλάχος, Γκλαβάς (84′ Ρετζίνο), Θεοδοσίου, Παπαγεωργίου, Αντύπας, Παπαδόπουλος (78′ Κουτρουμάνης), Μητρόπουλος, Γ.Τσαβαλάς (89′ Βραχλιώτης), Στ.Τσαβαλάς, Ασπρούκος

Α.Ε.ΑΙΓΕΙΡΑΣ/ΑΚΡΑΤΑΣ(Σχοινάς): Λεπενιώτης, Καραχάλιος, Σταυρόπουλος (75′ Πρέζας), Μανθόπουλος (66′ Ψαρράκος), Μητρόπουλος, Τσουράς, Σπανός, Τσίπισης, Ξύδης, Καρέλλης (87′ Μάρκι), Κυρίκος.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement