Connect with us

Ποδόσφαιρο

Έμφραγμα στο 95΄ για τον Παναιγιάλειο

Published

on

Δεν κατάφερε να φύγει από την γειτονική Ηλεία με τον βαθμό της ισοπαλίας ο Παναιγιάλειος καθώς στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης δέχτηκε το γκολ από τα 11 βήματα για την 3η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Παναιγιάλειου το πάλεψε απέναντι στην Βάρδα ωστόσο τις ευκαιρίες που του δόθηκαν δεν μπόρεσε να τις μετατρέψει σε γκολ με αποτέλεσμα να έρθει η πρώτη ήττα στο 95’ μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λαθύρη.

Μάλιστα το συγκρότημα του Φάνη Γκέκα έπαιζε με έναν παίκτη λιγότερο από το 71’ λόγω αποβολής του Μπούζντρα και στις καθυστερήσεις με δύο παίκτες λιγότερους λόγω της αποβολής του Κρεμίτσα.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα της ομάδας του Αιγίου που έχει ως αποτέλεσμα να υποχωρήσει στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 4 βαθμούς.

Την επόμενη αγωνιστική (4η) ο Παναιγιάλειος υποδέχεται στο Δημοτικό Στάδιο το Διαβολίτσι.

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Χρ. Παρασκευόπουλος): Τσεκούρας, Νικολακόπουλος (66′ Τσιρίκος), Βασιλόπουλος, Σακελλαρόπουλος, Λιόσης, Λαθύρης, Θωμάς (34’ Θεοδωρόπουλος), Διονυσόπουλος, Πυρρής, Μπίσα (82′ Δ. Β. Πλαστουργός), Παπασπηλιόπουλος.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Φάνης Γκέκας): Ιωαννίδης, Κουρτελέσης (3’ λ.τ. Μπούζντρα), Ραπτόπουλος (26’ Βαλλιάνος), Σ. Αφούσι, Α. Αφούσι (26’ Κρεμίτσας), Σπίντζος, Χατζηαντωνίου, Μακρίδης, Βλαχόπουλος (83′ Ροδόπουλος), Λιάρος, Ψωμάρας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

3η αγωνιστική

Εθνικός Σκ. – Διαγόρας Βρ………………………….1-1

Αναγέννηση Άρτας-Παναγρινιακός…………….1-0

Ναυπακτιακός Αστέρας-Αίας Γαστούνης……..3-0

Αμβρακικός Λουτρού- Τηλυκράτης………………1-6

ΠΑΟ Βάρδας-Παναιγιάλειος……………………….1-0

Παναχαϊκή -ΑΟ Διαβολιτσίου……………………..5-0

Ρεπό: Αχέρων Καναλακίου.

 

ΕΠΟΜΕΝΗ

4η αγωνιστική

Αναγέννηση Άρτας-Εθνικός Σκουλικάδου

Διαγόρας Βραχνεΐκων-Ναυπακτιακός Αστέρας

Παναγρινιακός-Αχέρων Καναλακίου

Αίας Γαστούνης -Αμβρακικός Λουτρού

Τηλυκράτης-Παναχαϊκή

Παναιγιάλειος-ΑΟ Διαβολιτσίου

Ρεπό: ΠΑΟ Βάρδας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement