Connect with us

Ποδόσφαιρο

«Τσίμπησε» βαθμό με Καπετανάκη

Published

on

Ο Διαγόρας αν και έχανε με 1-0 κατάφερε στην επανάληψη να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) απέναντι στον Εθνικό

 

Ένα παιχνίδι κρίσιμο έδινε για την 3η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής ο Διαγόρας Βραχνεΐκων στο γειτονικό νησί της Ζακύνθου και στο γήπεδο Μαχαιράδων με αντίπαλο τον Εθνικό Σκουλικάδου.

Και εκεί που δεν καταφέρνεις να πάρεις τη νίκη που τόσο έχεις ανάγκη καλός είναι και ο βαθμός της ισοπαλίας. Ο Διαγόρας αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 από το 44’ της συνάντησης με σκόρερ τον Νικολακόπουλο, στην επανάληψη κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια στο 47’ με γκολ του Καπετανάκη για να πάρει τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 5′ με τον Δαδάκο και μετά από ένα πρώτο μέρος χωρίς πολλές ευκαιρίες κέρδισαν πέναλτι στο 44′ με τον Μεταξά και ο Νικολακόπουλος από τα 11 βήματα «έγραψε» το 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Διαγόρας μπήκε πολύ δυνατά και στο 47′ με κεφαλιά του Γιώργου Καπετανάκη έφερε το ματς στα ίσια (1-1). Το συγκρότημα του Ανδρέα Ζήκου έχασε πολλές ευκαιρίες για να φέρει τούμπα το ματς στο 52′ και στο 57′ χωρίς να μετουσιώσει σε γκολ. Στο 75’ ο Καπετανάκης με νέα κεφαλιά αυτή την φορά δεν νίκησε τον Χασιλάρι που απέκρουσε όπως και στο 75′ σε κεφαλιά του Σκεπετάρη. Ο Χασιλάρι που αναδεικνύεται και ο Mvp του Εθνικού στο 81′ της συνάντησης απέκρουσε και μακρινό σουτ του Καλλιτσουνάκη.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΚΟΥΛΙΚΑΔΟΥ (Καραμαλίκης Στ.): Χαξιλάρι, Νικολακόπουλος, Ελέζι, Λιβέρης, Μούστα, Μπλάτζιος, Τσουκαλάς (62′ Αγαλιώτης), Τραγούδας, Δαδάκος (71′ Μαρούδας), Κάρδαρης, Μεταξάς (78′ Κακολύρης).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ (Ζήκος Ανδρ.): Μικές Μ., Σαρρής, Δημόπουλος Στ. (70′ Σκεπετάρης), Καπετανάκης Γ., Καλλιτσουνάκης Π., Βλασόπουλος Θ (90′ Αγκαράϊ), Τριανταφυλλόπουλος Γ. (46′ Αποστολόπουλος), Γεωργαντόπουλος Φ, Βλασόπουλος Ν., Αλεξανδρής Δ. (80′ Σκούρτας), Σταυρόπουλος Ι.

 

Ο ΜVP

O Διαγόρας βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Εθνικό Σκουλιάδου ωστόσο ισοφάρισε για τα Βραχνέικα ο Γιώργος Καπετανάκης. Ο έμπειρος άσος με το «καλημέρα» του δεύτερου ημιχρόνου έφερε το ματς στα ίσια (1-1) χαρίζοντας με αυτό τον τρόπο ένα υπερπολύτιμο βαθμό στην ομάδα του που φέτος δεν έχει ξεκινήσει όπως θα ήθελε το πρωτάθλημα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

3η αγωνιστική

Εθνικός Σκ. – Διαγόρας Βρ………………………..1-1

Αναγέννηση Άρτας-Παναγρινιακός……………1-0

Ναυπακτιακός Αστέρας-Αίας Γαστούνης…….3-0

Αμβρακικός Λουτρού- Τηλυκράτης …………….1-6

ΠΑΟ Βάρδας-Παναιγιάλειος………………………1-0

Παναχαϊκή -ΑΟ Διαβολιτσίου……………………..5-0

Ρεπό: Αχέρων Καναλακίου.

 

ΕΠΟΜΕΝΗ

4η αγωνιστική

Αναγέννηση Άρτας-Εθνικός Σκουλικάδου

Διαγόρας Βραχνεΐκων-Ναυπακτιακός Αστέρας

Παναγρινιακός-Αχέρων Καναλακίου

Αίας Γαστούνης -Αμβρακικός Λουτρού

Τηλυκράτης-Παναχαϊκή

Παναιγιάλειος-ΑΟ Διαβολιτσίου

Ρεπό: ΠΑΟ Βάρδας.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement