Connect with us

Ερασιτεχνικό

Σταθερά στην κορυφή (Oλα τα Φ.Α. στον Α’ όμιλο της Α’ Κατηγορίας)

Published

on

 

Το Λιμνοχώρι νίκησε εκτός με 4-0 τον Αχαιό, η Αχαϊκή 3-0 τον Αστέρα, με ανατροπή η Δόξα τον Ίκαρο, ο Πανμοβριακός 1-0 τη Δόξα Παραλίας

 

Το Λιμνοχώρι συνεχίζει ακάθεκτο καθώς επικράτησε εκτός έδρας με 4-0 του Αχαιού για την 7η αγωνιστική στον Α’ όμιλο της Α’ κατηγορίας. Η ομάδα του Ανδρέα Πετρόπουλου φιγουράρει μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα με 18 βαθμούς.

Νίκη-χρυσάφι σημείωσε και ο Πανμοβριακός Ριόλου χάρης στο τέρμα που πέτυχε ο έμπειρος αμυντικός Γιώργος Κοκκίνης. Η ομάδα του Ντίνου Σπυρόπουλου επικράτησε 1-0 της Δόξας Παραλίας και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη θέση με 16 βαθμούς.

Η Αχαϊκή είχε εύκολο απόγευμα καθώς καθάρισε με το ευρύ 3-0 τον Αστέρα Τσουκαλεΐκων με δύο τέρματα του Μούζου και μοιράζεται τη δεύτερη θέση με τον Πανμοβριακό.

Η Δόξα Νιφορεΐκων αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να νικήσει με 2-1 τον Ίκαρο.

Το συγκρότημα του Άγγελου Κίκινα σημείωσε την 3η του νίκη στο πρωτάθλημα πηγαίνοντας στους 9 βαθμούς.

Tέλος, ο Δίας δεν χρειάστηκε να κουραστεί για να αποκτήσεις τους τρεις βαθμούς της νίκης καθώς η Δόξα Χαλανδρίτσας έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα. Η ομάδα των Ξυπολιά-Ορφανίδη έφτασε τους 13 βαθμούς στον Α’ όμιλο της Α’ Κατηγορίας και πάτησε την 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

 

 

MVP

Την στήλη του mvp αυτή την αγωνιστική (7η) κλέβει ο έμπειρος άσος του Πανμοβριακού Ριόλου Γιώργος Κοκκίνης. Ο υψηλόσωμος στόπερ πέτυχε το μοναδικό γκολ στο εντός έδρας παιχνίδι με την Δόξα Παραλίας στο 73’ της συνάντησης, χαρίζοντας έτσι τους τρεις βαθμούς της νίκης στους «κοκκινόμαυρους». Αυτό είναι το τρίτο τέρμα που πετυχαίνει ο έμπειρος αμυντικός στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

 

Εις διπλούν

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του Λιμνοχωρίου, Ανδρέας Μαντάς σημείωσε τα δύο από τα τέσσερα γκολ της ομάδας του. Οι «πράσινοι» για την 7η αγωνιστική έπαιζαν εκτός έδρας με τον Αχαιό και ο Μαντάς άνοιξε το σκορ στο 50’ της συνάντησης δείχνοντας τον δρόμο προς τη νίκη. Ο ίδιος σημείωσε και το 3-0 στο 79’ της συνάντησης έχοντας πετύχει συνολικά τρία τέρματα στο πρωτάθλημα.

 

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ ΡΙΟΛΟΥ-ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 1-0

ΓΚΟΛ: 73’ Κοκκίνης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χαράλαμπος Πετρόπουλος.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 88’ Βγενόπουλος, 94’ Φωτόπουλος.

ΔΟΚΑΡΙ: 24’ Πυρρής.

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ (Ν. Σπυρόπουλος): Μανουσιάδης, Π. Κάτσενος, Μπακατσέλος, Διακάτος, Νιφορόπουλος, Κοκκίνης, Λιάκος, Α. Κάτσενος (50’ Σοφιανός), Γραμματικόπουλος, Οικονομόπουλος (88’ Μάλαμας), Αθανασόπουλος.

ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Χ. Τσίκας): Χιωτέλης, Δημακόπουλος (88’ Βγενόπουλος), Πυρρής, Λαζανάς, Νίκας, Κανελλακόπουλος, Γκολφινόπουλος (77’ Βρασίδας), Σιδέρης, Σοφούλης (88΄Τσιβγινίδης), Φωτόπουλος, Βέρρας.

 

ΑΧΑΙΟΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ-ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ 0-4

ΓΚΟΛ: 50’ 70’ Μαντάς, 59’ Γκότσης, 89’ Α. Βλάχος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλέξανδρος Φωκάς.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 42΄Μούτσα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλέξανδρος Φωκάς.

ΑΧΑΙΟΣ ΣΑΡ. (Σ. Παναγόπουλος): Αγοράκης, Καλύβας, Νικολόπουλος (14’ λ.τ. Καντάς), Κυριαζόπουλος, Σκλαβούνος (66’ Χατζήπαπας), Ανδριέλος (24΄λ.τ. Σουβαλιώτης), Μικελάτος, Λαζανάς, Ανδρεόπουλος (66’ Μαρούλης), Καλογερόπουλος, Μούτσα.

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ (Α. Πετρόπουλος): Δρόσος, Χ. Γερασιμόπουλος, Καρίτσας, Μούζος, Τζίμας, Λιβάνης (10΄λ.τ. Κωστούρα), Π. Νιφόρας, Σουρανής (71’ Α. Βλάχος), Γκότσης, Μαντάς (81’ Ασπρομάλλης), Ν. Βλάχος.

 

ΑΧΑΪΚΗ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΪΚΩΝ 3-0

ΓΚΟΛ: 39′ 53′ Μούζος, 40′ Βαλογιάννης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βαγγέλης Σαφαρίκας.

ΑΧΑΪΚΗ (Γ. Λαγός): Σταθόπουλος, Πογιατζής, Σαν Φιλίππο (69’ Ζυγουράκης), Σέρμπος, Αγγελόπουλος (46’ Μπάδας), Βαλογιάννης (54’ Κατσίνας), Μούζος(62’ Σιμά), Ντουράι, Καζαντζής, Μπουρλάκης, Μπίκος (69’ Τσεγγενές).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΣΟΥΚ. (Α. Χαρακίδας): Σουτζόγλου, Νάνος, Κράγια, Τσεκούρας (46’ Κατσαρός), Β. Τογαντζής, Παπαγιαννόπουλος, Σολωμός (76’ Παπαβασιλείου), Βασιλόπουλος, Αθανασόπουλος(76’ Καρανικόλας), Καραχάλιος (67’ Κανελλόπουλος), Τζώλλας (67’ Παναγόπουλος).

 

ΔΟΞΑ ΝΙΦΟΡΕΪΚΩΝ-ΙΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ 2-1

ΓΚΟΛ: 43′ πέναλτι Κυριακόπουλος, 50′ Καρέλας – 10′ αυτ. Νταλάπας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιώργος Αθανασόπουλος.

ΔΟΞΑ ΝΙΦΟΡΕΪΚΩΝ (Α. Κίκινας): Πετρόπουλος, Π. Γεωργίου (70’ Β. Γεωργίου), Χ. Κυριακόπουλος, Νταλάπας, Αλεμής (70’ Πέτρου), Αγγελόπουλος (70’ Νικολόπουλος), Βρύνιας, Καρέλας, Ταπεινός, Χρυσανθόπουλος, Στειακάκης (70’ Δ.Κυριακόπουλος).

ΙΚΑΡΟΣ Π. (Α. Σταθόπουλος): Κατσαϊτης, Καγιάφας, Καλομοίρης, Μακρόπουλος (74’ Οικονόμου), Γ. Δημόπουλος, Τσουραμάνης, Παναγιωτακόπουλος (46’ Κλίτσας), Τσάμης (74’Λαμπρόπουλος), Κοντογεωργόπουλος, Χριστόπουλος (46’ Ταγάρας), Γαβριήλ.

 

 ΔΟΧΑ ΧΑΛ.-ΔΙΑΣ α.α. 0-3

Ο Δίας δεν αγωνίστηκε στην 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας αφού η Δόξα Χαλανδρίτσας αν και δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα δεν κατάφερε να ενεργοποιηθεί και έτσι χάνει τους τρεις βαθμούς της νίκης στα χαρτιά. Οι προπονητές της ομάδας Χρήστος Ξυπολιάς και Νίκος Ορφανίδης είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αντίπαλο της επόμενης αγωνιστικής που είναι η Δόξα Παραλίας.

 

 ΑΠΟΤΛΕΣΜΑΤΑ

 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Αχαιός – Λιμνοχώρι…………………..0-4

Πανμοβριακός – Δόξα Παρ………..1-0

Δόξα Νιφ. – Ικαρος Πετρ…………..2-1

Αχαϊκή – Αστέρας Τσουκ…………..3-0

Δόξα Χαλ. – Δίας………………..α.α. 0-3

 

ΕΠΟΜΕΝΗ

8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ικαρος Πετρ. – Αχαϊκή

Λιμνοχώρι – Πανμοβριακός

Δίας – Δόξα Παρ.

Αστέρας Τσουκ. – Αχαιός

Δόξα Χαλ. – Δόξα Νιφ.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement