Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πρεμιέρα στην Πάτρα (STER –ΠΑΝΘΕΟΝ) κάνει σήμερα η πολυσυζητημένη ταινία «Καλάβρυτα 1943»

Published

on

Το πρώτο ζεστό χειροκρότημα για τους συντελεστές της, παραγωγούς, σκηνοθέτη – σεναριογράφο και ηθοποιούς, επεφύλαξαν πάνω από 800 προσκεκλημένοι στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 8 του μηνός στη Λυρική Σκηνή του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας που σκηνοθέτησε ο Νικόλας Δημητρόπουλος– ανάμεσά τους και διεθνώς καταξιωμένοι ηθοποιοί – φωτογραφήθηκαν και παρέθεσαν δηλώσεις στις κάμερες.
Μεγάλη συγκίνηση προκάλεσε και η προβολή του βίντεο, ως φόρο τιμής για τη συνολική του προσφορά στον κινηματογράφο, στον μεγάλο απόντα της βραδιάς, τον θρυλικό ηθοποιό, υποψήφιο για 2 Όσκαρ και πρωταγωνιστή της ταινίας, Max Von Sydow, ο οποίος απεβίωσε τον Μάρτιο του 2020.
Στην Ελλάδα για την ταινία ήρθε και η χήρα του Μαξ φον Σίντοφ, Κατρίν Μπρελέ και ο γιος του, Σεντρίκ Μπρελέ φον Σίντοφ, με τη σύζυγό του.
Η ταινία “ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 1943” της Foss Productions σε σενάριο του Δημήτρη Κατσαντώνη θα βγει πανελλαδικά στις κινηματογραφικές αίθουσες σήμερα από την Tanweer.
Πρωταγωνιστούν: Max Von Sydow, Astrid Roos, Δανάη Σκιάδη, Νικόλας Παπαγιάννης, Martin Laer, Alice Krige, Tomas Arana, Γιώργος Βογιατζής, Μάξιμος Λιβιεράτος, Τάσος Καρλης.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement