Connect with us

Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδας: Προβάδισμα πρόκρισης για Λαμία και Καρδίτσα

Published

on

Η Λαμία κατέβαλε σήμερα 2-0 τον Ιωνικό για τη φάση των «16»  του Κυπέλλου Ελλάδας, αποκτώντας σημαντικό προβάδισμα για την πρόκρισή της στα προημιτελικά. Από την άλλη η Αναγέννηση Καρδίτσας νίκησε 1-0 επίσης σήμερα στην εκπνοή του πρώτου αγώνα για τη φάση των «16»  του Κυπέλλου Ελλάδας τον Άγιο Νικόλαο στο Λασίθι, παίρνοντας έτσι μικρό προβάδισμα.

Αντίθετα, χθες διεξήχθησαν πέντε αναμετρήσεις για την ίδια διοργάνωση. Συγκεκριμένα, αήττητος για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος έμεινε ο Παναθηναϊκός ο οποίος επικράτησε του Βόλου με 2-1 στον πρώτο αγώνα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Άρης έχει πλέον καθαρό προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, έπειτα από τη νίκη του με 3-1 επί του ΟΦΗ, ενώ βόμβα στα… θεμέλια του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδος έβαλε ο Λεβαδειακός με τη νίκη του με 3-2 επί του πρωταθλητή Ολυμπιακού για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «16».

Η ΑΕΚ νίκησε την Κηφισιά με 4-0 για το πρώτο σκέλος της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Τέλος ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος 1-1 με την ΑΕΛ εκτός έδρας στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement