Connect with us

Ποδόσφαιρο

Πέταξε… τον βαθμό και τώρα τρέχει… (Ολο το ρεπορτάζ απο την έντυπη έκδοση της “Γ”)

Published

on

Ο Διαγόρας δεν είχε υπομονή στο παιχνίδι του και ηττήθηκε στην έδρα του από τον Εθνικό Σκουλικάδου (1-2)

Ένα παιχνίδι που ήθελε να κερδίσει για να ξεμπερδεύει ο Διαγόρας δυστυχώς το πέταξε στα σκουπίδια, καθώς ηττήθηκε για την 16η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με 2-1 από τον Εθνικό Σκουλικάδου.

Και να ήταν καλύτερος ο αντίπαλος από τους Βραχνιώτες θα λέγαμε έχασε δίκαια. Όμως δεν παρουσίασε κάτι το φοβερό με τους παίκτες του Αλέξη Σπηλιόπουλου να μην δείχνουν υπομονή στο παιχνίδι τους βγαίνοντας μπροστά ανορθόδοξα στο 1-1 με τους νησιώτες να τους βρίσκουν στην κόντρα και να τους τελειώνουν…

Η ήττα αυτή έφερε σε δύσκολη βαθμολογική θέση την ομάδα του Αλέξη Σπηλιόπουλου καθώς έβαλε στο κόλπο τον Εθνικό ενώ έδωσε την ευκαιρία και τόσο στον Αίαντα Γαστούνης όσο και στον Παναγρινιακό να τον πλησιάσουν στον έναν και δύο βαθμούς αντίστοιχα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα στο 19’ της συνάντησης ο Μαρούδας με ωραία κεφαλιά-πάσα τροφοδοτεί τον Καλομοίρη ο οποίος με βον πλανέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπαρδάκη κάνοντας το 0-1.

Οι Βραχνιώτες προσπάθησαν να αντιδράσουν με τον Σκεπετάρη να μην μπορεί να νικήσει τον πορτιέρο του Εθνικού Χατζηλάρι που απέκρουσε εντυπωσιακά αλλά και του Δημόπουλου πηγαίνοντας στ’ αποδυτήρια με το εις βάρος τους σκορ 0-1.

Στην επανάληψη οι Πατρινοί μπήκαν φουριόζοι έτσι ώστε να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης και αυτό ήρθε με το νέο απόκτημα που αντικατέστησε στην ανάπαυλα τον Καραμπούλα, Αλέξανδρο Σπανό. Στο 53’ της συνάντησης ο έμπειρος επιθετικός με μια πολύ όμορφη πιρουέτα… νικάει τον Χατζηλάρι και φέρνει το παιχνίδι στα ίδια (1-1).

Δύο λεπτά αργότερα ο Χατζηλάρι πραγματοποιεί εντυπωσιακή απόκρουσε σε σουτ του Αλεξανδρή όπως έκανε και στο 63’ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σκεπετάρη μέσα… στο «γ».

Ο Διαγόρας όμως πλήρωσε το ότι δεν είχε υπομονή καθώς δεν φύλαγε τα νώτα του και στο 72’ της συνάντησης από μια λάθος πάσα δέχεται το δεύτερο γκολ. Ο Τσουκαλάς κάνει το σουτ με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Μπαρδάκη. Οι Αχαιοί φωνάζουν… ότι η μπάλα πριν καταλήξει στα δίχτυα βρήκε στο πόδι του Μαρούδα που ήταν σε εμφανή θέση οφσάιντ. Ο διαιτητής όμως της συνάντησης καταλόγισε το γκολ στον Τσουκαλά που έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του νησιού ενός τέρματος.

Στο τελευταίο τέταρτο η ομάδα του Διαγόρα βγήκε σχεδόν όλη μπροστά έτσι ώστε να σημειώσει και πάλι το γκολ της ισοφάρισης με τον Καπετανάκη και τον Σπανό να έχουν δύο καλές ευκαιρίες που όμως μετουσιώθηκαν σε γκολ και να παραμένει το 1-2 μέχρι το τελικό σφύριγμα του ρέφερι.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Αλ. Σπηλιόπουλος): Μπαρδάκης, Σταυρόπουλος, Δημόπουλος (81’ Σταθόπουλος), Σαρρής, Καπετανάκης, Ν. Βλασόπουλος (78’ Παπαδόπουλος), Σκεπετάρης, Αποστολόπουλος, Αλεξανδρής (81’ Σκούρτας), Γεωργαντόπουλος, Καραμπούλας (46’ Σπανός).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΚΟΥΛΙΚΑΔΟΥ: Χατζηλάρι, Νικολακόπουλος, Ελέζι, Λύρτζης, Μούστα, Περιστέρης, Τσουκαλάς, Τσίνα, Ουαταρά (61’ Κατσώνης), Κακολύρης, Μαρούδας.

 

ΑΛΕΞΗΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπήρχε η απαραίτητη συγκέντρωση

Εμφανώς απογοητευμένος ήταν ο προπονητής του Διαγόρα Βραχνεΐκων Αλέξης Σπηλιόπουλος καθώς είδε την ομάδα του να χάνει τους βαθμούς από μια ομάδα που δεν ήταν καλύτερη από την δικιά του στο χθεσινό εντός έδρας ματς.

«Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι πληρώνουμε μια στιγμή αδράνειας» τόνισε στη «Γ» ο Αλέξης Σπηλιόπουλος και συνέχισε: «Δεν υπήρχε η απαραίτητη συγκέντρωση δίνοντας το δικαίωμα στον αντίπαλό μας να προηγηθεί. Η εικόνα μας ήταν πολύ καλή, είχαμε κατοχή και από δικά μας λάθη δεχτήκαμε τα γκολ.

Στο ημίχρονο ηρεμήσαμε και μπήκαμε στην επανάληψη με περισσότερη αυτοπεποίθηση και ουσία στο παιχνίδι μα καταφέρνοντας να ισοφαρίσουμε τον Σπανό. Κάναμε πολλές ευκαιρίες ωστόσο ο αντίπαλος τερματοφύλακας ήταν σε πολύ καλή μέρα.

Δυστυχώς όμως στην ανάπτυξη του παιχνιδιού υποπέσαμε σε λάθος σε μια εύκολη πάσα και ο αντίπαλος πήρε τη νίκη με ένα γκολ που για εμάς είναι από θέση οφσάιντ.

Η συνέχεια για εμάς είναι δύσκολη, χρειάζεται ανασύνταξη δυνάμεων και ψυχολογίας για το παιχνίδι στην Ναύπακτο διότι πρέπει να πάρουμε το μέγιστο».

Το πρόσωπο

Ο Διαγόρας έχασε ένα δικό του παιχνίδι για τη 15η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής απέναντι στον Εθνικό Σκουλικάδου ωστόσο ένας εκ των διακριθέντων της ομάδας ήταν και ο Νίκος Βλασόπουλος. Μαζί με αυτόν φυσικά είναι και ο νεοαποκτηθέντας Αλέξανδρος Σπανός ο οποίος είχε ισοφαρίσει προς στιγμήν όμως ο έμπειρος μέσος έκανε την διαφορά καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 16η αγωνιστική

Διαγόρας Βραχνεΐκων-Εθνικός Σκουλικάδου…1-2

Παναγρινιακός-Αναγέννηση Άρτας………………3-1

Αίας Γαστούνης-Ναυπακτιακός Αστέρας………0-0

Παναιγιάλειος-ΠΑΟ Βάρδας……………………….2-1

ΑΟ Διαβολιτσίου-Παναχαϊκή……………… (αναβλήθηκε)

Τηλυκράτης-Αμβρακικός Λουτρού………..α.α. 3-0

Ρεπό: Αχέρων Καναλακίου.

 

 

ΕΠΟΜΕΝΗ

17η αγωνιστική

Εθνικός Σκουλικάδου-Αναγέννηση Άρτας

Ναυπακτιακός Αστέρας-Διαγόρας Βραχνεΐκων

Αχέρων Καναλακίου-Παναγρινιακός

Αμβρακικός Λουτρού-Αίας Γαστούνης

Παναχαϊκή-Τηλυκράτης

ΑΟ Διαβολιτσίου-Παναιγιάλειος

Ρεπό: ΠΑΟ Βάρδας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement