Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η έρευνα θα ρίξει φως-Στο μικροσκόπιο της ιατροδικαστικής εξέτασης ο θάνατος της 9χρονης Τζωρτζίνας

Published

on

Της Τέτας Γιαννάρου

Είναι γεγονός πως ο λόγος είναι φτωχός. Ούτε μπορεί να αποτυπώσει, ούτε να εικονοποιήσει την οδύνη από το μικρό αποτύπωμα που άφησε στη λιγόχρονη ζωή της η Τζωρτζίνα.

Όλα και όλα 9 χρόνια. Ο χρόνος ήταν σκληρά άδικος μαζί της. Το μόνο που έμεινε από το μικρό τρυφερό πλάσμα είναι ασίγαστος πόνος για τους γονείς της και πολλά γιατί άραγε να χαθεί αυτό το πλάσμα, για το ευρύ κοινό.
Τι έφταιξε και χάθηκε το μέλλον ζωής για τη Τζωρτζίνα, όταν οι ελπίδες ότι θα τα κατάφερνε είχαν γίνει σχεδόν βεβαιότητα.

Φειδωλός στις δηλώσεις του να αποκρυπτογραφήσει το γιατί εμφανίστηκε στην «Γ» ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ Ηλιάδης. «Όλοι λυπηθήκαμε βαθιά και εκφράσαμε με κάθε τρόπο τη θλίψη μας για τη Τζωρτζίνα που έφυγε απροσδόκητα. Είναι αλήθεια πως δεν περιμέναμε ότι η εξέλιξη θα επέφερε το απευκταίο».
Στο ερώτημα της « Γ» αν είχε διαγνωσθεί συγγενής καρδιοπάθεια απάντησε ότι από τους ελέγχους δεν είχε προκύψει τέτοιο εύρημα «πλέον είναι προτιμότερο να αφήσουμε να γίνει η νεκροψία από την αρμόδια Ιατροδικαστική Υπηρεσία και να μιλήσουμε επί του ασφαλούς από τα στοιχεία που θα προκύψουν. Η ιατροδικαστής έχει το λόγο.

Η έρευνα θα γίνει εις βάθος για την διαλεύκανση του θανάτου αυτού του αγγελουδιού» υπογράμμισε ο κ, Ηλιάδης.
Εν των μεταξύ, πληροφορίες από έγκυρους κύκλους, αναφέρουν ότι το κοριτσάκι που έπασχε από συμπαγές μυοκάρδιο και είχε τοποθετηθεί απινιδωτής σε Νοσοκομείο της Αθήνας που είχε μεταφερθεί, ο οποίος για κάποιο λόγο στην προκειμένη περίπτωση δεν λειτούργησε.
Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες η ιατροδικαστική έρευνα θα περιλάβει και αποστολή οργάνων της άτυχης 9χρονης σε εξειδικευμένα κέντρα του εξωτερικού ώστε να διερευνηθεί η πιθανότητα γενετικών παραγόντων που οδήγησαν στο μοιραίο.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement