Connect with us

Στοίχημα

Ματσάρα με γκολ στη Βαρκελώνη

Published

on

Κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή ήταν η Μπρέντφορντ μέσα στην έδρα της Τσέλσι και μας χάρισε μια «πλουσιοπάροχη» απόδοση στη χθεσινή μας στήλη, ενώ σήμερα, θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας.

Το κουπόνι έχει πολύ μεγάλα παιχνίδια, έχουμε όμως εστιάσει σε ένα.

Μάθε τα πάντα για τον στοιχιμαν

Αυτό αφορά το ντέρμπι της ημέρας στην Ισπανική Λα Λίγκα, με τη Μπαρτσελόνα να υποδέχεται τη Σεβίλλη στο «Καμπ Νου», σε ένα ματς που θα κρίνει κατά πολύ τη μάχη της 2ης θέσης.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: «Άστραψε και βρόντηξε» μέσα στην έδρα της μεγάλης της αντιπάλου Ρεάλ τη περασμένη αγωνιστική πριν τη διακοπή. Οι Καταλανοί διέλυσαν τους Μαδριλένους με 4-0, φανέρωσαν όλα τα στοιχεία που ζήτησε ο Τσάβι και παρότι ο τίτλος είναι μακριά, όλα δείχνουν πως «χτίζεται» κάτι πολύ καλό. Βασικός στόχος, πέρα από το Γιουρόπα, είναι η 2η θέση, κάτι που θα κριθεί στο ματς κόντρα στη Σεβίλλη. Ο Τσάβι μπορεί να συνεχίζει να έχει βασικές απουσίες στο ρόστερ, όμως υπάρχουν πλέον πολλές λύσεις σε όλες τις θέσεις. Εκτός παραμένουν οι Φάτι, Ντεστ, Ουμτιτί, Σέρχι Ρομπέρτο και Λουκ Ντε Γιόνκ.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Δύσκολα θα χαθεί η 4άδα για τη Σεβίλλη, η οποία φέτος θα έχει αρκετά πιο λίγη πίεση προς το φινάλε της σεζόν, καθώς τα παιχνίδια είναι πιο λίγα, αφού δεν υπάρχει η Ευρώπη, αλλά ούτε και το Κύπελλο. Πέρα από το τοπ 4, στόχος είναι τουλάχιστον η 2η θέση και η διακοπή της περασμένης εβδομάδας μάλλον καλό έκανε στον Λοπετεγκί και τους παίκτες του, μιας και οι Ανδαλουσιανοί προέρχονται από 3 σερί ισοπαλίες. Η παράδοση στη Βαρκελώνη δεν είναι καλή, όμως όλοι θα παλέψουν για το καλύτερο. Εκτός οι Πάπου Γκόμες, Σούσο και Ρέγκες, πιθανό να προλάβουν οι αμφίβολοι Ράφα Μιρ, Ακούνια, Ντιλέινι και Ρεκίκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπαρτσελόνα αρχίζει να παίρνει τη μορφή μιας ομάδας που θα ήθελαν να βλέπουν οι φίλοι της. Μετά τη διακοπή ετοιμάζεται να συνεχίσει τη καλή της πορεία, στοχεύοντας στη νίκη επί της Σεβίλλης, ώστε να ανέβει 2η. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ποιότητα, μπορούν να συνεισφέρουν στο σκοράρισμα. Καλό το Over 2.5 στο 1.80 του Stoiximan.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ροή ειδήσεων

Advertisement