Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Περικλής Νταβλούρος για Τζωρτζίνα: Ο απινιδωτής δίνει πολλές απαντήσεις

Published

on

Στην περίπτωση της Τζωρτζίνας ενός από τα τρία παιδιά της ίδιας οικογένειας από την Πάτρα που έφυγαν από τη ζωή αναφέρθηκε o Περικλής Νταβλούρος, διευθυντής καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου του Ρίου.

Μιλώντας στο Live News για την υπόθεση της Πάτρας χώρισε τις περιπτώσεις σε δύο περιόδους, την προ-κεταμίνη και την μετά-κεταμίνη.

Πρόκειται για δύο περιόδους που διαφέρουν μεταξύ τους, καθώς υπάρχουν διαφορετικά δεδομένα, διαφορετικές αξιολογήσεις και διαφορετικό τρόπο ανάλυσης.

Σχετικά με την περίοδο προ-κεταμίνης ο κ. Νταβλούρος αναφέρει πως υπήρξε ο αιφνίδιος θάνατος της Μαλένας, ενός παιδιού που δεν ήταν καθ’ όλα υγιές, καθώς είχε λευχαιμία. «Δεν αμφισβητούνται τα δεδομένα της ιατροδικαστικής έκθεσης, αλλά η ερμηνεία των δεδομένων», τόνισε.

Στην Ίριδα η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε πνευμονικό οίδημα και αγενεσία φλεβοκόμβου, χωρίς όμως να αναφέρεται εάν το ένα προκάλεσε το άλλο.

Σχετικά με την Τζωρτζίνα δήλωσε ότι δεν είχε κανένα λόγο να παρουσιάσει ανακοπή: «Ο απινιδωτής δίνει πολλές απαντήσεις. Ο απινιδωτής δεν κατέγραψε κανένα από τα γνωστά αίτια του αιφνίδιου καρδιολογικού θανάτου, αλλά κατέγραψε χαμηλούς παλμούς».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement