Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Η Ν.Δ. είναι το σπίτι μου»-Ο Θανάσης Νταβλούρος διαμηνύει  ότι ουδέποτε εγκατέλειψε την παράταξη 

Published

on

ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΥ

«Εδώ είμαι, στην παράταξη μου, δεν έφυγα ποτέ. Αυτό είναι το σπίτι μου». Με τα λόγια αυτά, ο Θανάσης Νταβλούρος εξηγεί στη «Γ» ότι, αν και αποστασιοποιήθηκε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα από τη Νέα Δημοκρατία, ουδέποτε την εγκατέλειψε για να ενταχθεί σε κάποιο άλλο κόμμα, εν προκειμένω και πρωτίστως σε ένα από αυτά που δημιουργήθηκαν στα Δεξιά της.

Επιπλέον, ο ίδιος δεν κρύβει την ικανοποίησή του για τις θετικές αντιδράσεις που προκάλεσε η παρουσία του στην προχθεσινή ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Αλλά σε όσους έκανε εντύπωση η παρουσία μου, τους είπα ότι δεν έπρεπε να τους εκπλήσσει γιατί έδωσα το αίμα μου για την παράταξη», επισημαίνει.

Υπενθυμίζεται ότι ο Θανάσης Νταβλούρος ήταν ο βουλευτής Αχαϊας της Νέας Δημοκρατίας, στα δύσκολα μνημονιακά χρόνια, γεγονός που επικαλείται συχνά με μια εμφανή πικρία.
«”Έφαγα πολύ ξύλο” και έβαλα πλάτη για να κρατηθεί η Ελλάδα στην ευρωζώνη και να μην πέσει στο γκρεμό», αναφέρει σε κατ’ ιδίαν συνομιλίες, ενώ δεν παραλείπει να αναφέρεται σε βουλευτές και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που εκείνη τη δύσκολη περίοδο δεν υπερασπίστηκαν, όπως αυτός, την παράταξη.

Η ΠΡΟΤΡΟΠΗ

Παράλληλα, με μια σειρά από αναρτήσεις του, στο διαδίκτυο, προτρέπει, εμμέσως πλην σαφώς, για την ψήφιση της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής.
Σε μια από αυτές, αναφέρει:

«Στις επαναληπτικές εκλογές της 25ης Ιουνίου οι πολίτες της χώρας μας, καλούνται ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΈΡΙΑ ΤΟΥΣ!!!
Οφείλουμε όλοι να αναλογιστούμε ποιες προκλήσεις θα κληθεί ΑΜΕΣΑ να διαχειριστεί η νέα κυβέρνηση εντός και κυρίως εκτός των «τειχών». Η κοινωνική συνοχή και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ!!!

Ως εκ τούτου, κάθε μορφής λαϊκισμός, ακτιβισμός, ψευτοδιεθνισμοί της πλάκας και πατριωτικό μονοπώλιο, συνιστούν στην πράξη ΕΘΝΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ!!!
Ας αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες μας.
Σε αυτή τη συγκυρία ΛΑΘΗ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ…….»

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement