Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Εμπορικός Σύλλογος: Νέος πρόεδρος ο Γιώργος Βαγενάς

Published

on

Νέος πρόεδρος στον Εμπορικό Εισαγωγικό Σύλλογο Πατρών, εξελέγη προχθές το βράδυ μετά τη ρήξη στην πλειοψηφούσα παράταξη όπως αποκάλυψε την περασμένη Δευτέρα η «Γ», ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδας Γιώργος Βαγενάς, ο οποίος ήταν μέχρι πρότινος Α’ Αντιπρόεδρος.

Μετά την άρση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του απερχόμενου προέδρου Κώστα Ζαφειρόπουλου από τα μέλη της «Ενωτικής Διεκδικητικής Κίνησης Εμπόρων» έγινε αναδιάρθρωση του προεδρείου.
Ο Κωνσταντίνος Ζαφειρόπουλος δεν παραιτήθηκε και από μέλος του Δ.Σ., όμως μετά την πρόταση μομφής στο πρόσωπό του έγινε αλλαγή της σύνθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου μέχρις ότου στηθούν κάλπες τον προσεχή Ιούνιο.
Η συνεδρίαση έγινε σε υψηλούς τόνους, με τα μέλη του Δ.Σ. να εξαπολύουν βέλη σε βάρος του απερχόμενου προέδρου για την απόφασή του να διαχωρίσει τη στάση του λίγους μήνες πριν τις εκλογές.
Ο ίδιος από την πλευρά του εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να ακολουθήσει αυτόνομη πορεία και ξεκαθάρισε πως η στάση του ήταν η πλέον έντιμη.
ΕΚΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ
Ο κ. Ζαφειρόπουλος δεν υπέβαλε παραίτηση από τη θέση του προέδρου -παρά την άρση εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του από την πλειοψηφούσα παράταση- με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί σε βάρος του πρόταση μομφής, η οποία και υπερψηφίστηκε. Με τον κ. Ζαφειρόπουλο συντάχθηκε ο Χρήστος Σολωμός, ο οποίος κατείχε το αξίωμα του γ΄ αντιπροέδρου του Συλλόγου. Πλέον και οι δύο είναι απλά μέλη στο Δ.Σ. του Συλλόγου.
Η ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ.
Πρόεδρος εξελέγη ο Γ. Βαγενάς και τη θέση του ως Α΄ Αντπροέδρου του Συλλόγου, καταλαμβάνει ο Ανδρέας Στελλάτος. Στη θέση Β΄ Αντιπροέδρου παραμένει ο Κωνσταντίνος Τηλιγάδης και τη θέση του Γ’ Αντιπροέδρου καταλαμβάνει ο Γιώργος Λευκαδίτης. Οι υπόλοιπες θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου παραμένουν ως έχουν. Γενικός Γραμματέας: Μακρής Ευθύμιος. Ειδικός Γραμματέας: Νικολακόπουλος Αναστάσιος.
Ταμίας: Κωνσταντάτος Ηλίας. Αναπληρωτής Ταμίας: Διονυσάτου Ερμιόνη. Έφορος Βιβλιοθήκης και Ψηφιοποιημένου ή μη ιστορικού Αρχείου: Στελλάτος Ανδρέας. Κοσμήτορας: Ρώρος Αντώνιος. Υπεύθυνος Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων: Μακρής Ευθύμιος.
Συνεργάτες: Διονυσάτου Ερμιόνη Νικολακόπουλος Αναστάσιος Μέλη Γαλάνης Σωτήριος, Κωνσταντακόπουλος Χρήστος, Λέκκα Μαρία, Λευκαδίτης Γεώργιος, Τσιπιανίτης Στυλιανός.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement