Connect with us

Παναχαϊκή

Οριστικά με την Κοζάνη

Published

on

 

Η Παναχαϊκή θα παίξει την πρώτη αγωνιστική -όποτε αυτή διεξαχθεί- στη Δυτική Μακεδονία 

Το άγχος της Παναχαϊκής έλαβε -εν μέρει- τέλος, καθώς χθες η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ), απέρριψε την ένσταση του Μακεδονικού κατά της Αθλητικής Ένωσης Λευκίμμης, οπότε η κοκκινόμαυρη ομάδα θα αγωνιστεί την πρώτη αγωνιστική των μπαράζ ανόδου με την Κοζάνη στη Δυτική Μακεδονία, ενώ ο σύλλογος από την Κέρκυρα, παραμένει στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Από εκεί και έπειτα, η Παναχαϊκή αγχώνεται, καθώς δεν γνωρίζει -όπως άλλωστε κι υπόλοιποι σύλλογοι- το πότε θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι, καθώς δεν έχει ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία έναρξης των συγκεκριμένων αγώνων. Φήμες θέλουν αυτά να διεξάγονται περί τα τέλη του τρέχοντος μηνός ή ακόμη και στο πρώτο δεκαήμερο του μηνός Μαΐου, χωρίς φυσικά κανείς να γνωρίζει επίσημα το πότε αυτά θα ξεκινήσουν. Όπερ σημαίνει πως όλες οι ομάδες θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους (είχαν δρομολογηθεί να αρχίσουν στις 17/4), με την κοκκινόμαυρη ομάδα πιθανώς το Σαββατοκύριακο να δώσει φιλικό αγώνα, εάν και εφόσον βρει αντίπαλο…

ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ

Η ένσταση που κατέθεσε ο Μακεδονικός κατά της ΑΕ Λευκίμμης για χρησιμοποίηση τιμωρημένου παίκτη στο μεταξύ τους παιχνίδι την τελευταία αγωνιστική απορρίφθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ. Συνεπώς δεν αλλάζει κάτι στην κορυφή της βαθμολογίας, με την Κοζάνη να περιμένει πρώτη, ενώ η ΑΕ Λευκίμμης δεν υποβιβάζεται. Πάντως ο Μακεδονικός έχει δικαίωμα έφεσης μέσα σε διάστημα 48 ωρών από την απόφαση.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε έχει ως εξής: «Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε, μεταξύ άλλων, τις εξής αποφάσεις: Απέρριψε την παρέμβαση της Κοζάνης και την ένσταση του Μακεδονικού (αγώνας Λευκίμμη-Μακεδονικός)».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement